GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari confirmă interesul pentru Indycar

Vizualizări: 10138

În urmă cu câteva săptămâni, exista un zvon cum că Ferrari dorește să intre și în alte competiții. Iată ca azi, acest zvon se adeverește.

Mattia Binotto, team principal Ferrari a declarat pentru Sky Sports: “Ferrari simte că are o responsabilitate socială pentru angajații săi și noi ne dorim să le oferim tuturor câte ceva de lucru și în viitor. Din acest motiv, am început să ne uităm și la alte alternative. Pot confirma că urmărim Indycar, ceea ce este total diferit față de F1, dar va suferi schimbări majore în 2022. Totodată, urmărim și zona dedicată curselor de anduranță, dar și alte serii. Noi ne vom gândi bine pentru a alege ce e mai bun. În săptămânile trecute, exista o discuție legată de scăderea bugetului în F1. Iată că acum s-a adeverit. La Ferrari, noi încercăm să facem o structură bazată pe bugetul aprobat de anul trecut. Odată cu această scădere, totul va deveni o adevărată provocare pentru noi și inevitabil va trebui să ne ocupăm de staff, structura și organizare.”

Foto-Facebook-Fascino Motori

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES