More

  Latest Posts

  Ferrari confirmă interesul pentru Indycar

  În urmă cu câteva săptămâni, exista un zvon cum că Ferrari dorește să intre și în alte competiții. Iată ca azi, acest zvon se adeverește.

  Mattia Binotto, team principal Ferrari a declarat pentru Sky Sports: „Ferrari simte că are o responsabilitate socială pentru angajații săi și noi ne dorim să le oferim tuturor câte ceva de lucru și în viitor. Din acest motiv, am început să ne uităm și la alte alternative. Pot confirma că urmărim Indycar, ceea ce este total diferit față de F1, dar va suferi schimbări majore în 2022. Totodată, urmărim și zona dedicată curselor de anduranță, dar și alte serii. Noi ne vom gândi bine pentru a alege ce e mai bun. În săptămânile trecute, exista o discuție legată de scăderea bugetului în F1. Iată că acum s-a adeverit. La Ferrari, noi încercăm să facem o structură bazată pe bugetul aprobat de anul trecut. Odată cu această scădere, totul va deveni o adevărată provocare pentru noi și inevitabil va trebui să ne ocupăm de staff, structura și organizare.”

  Foto-Facebook-Fascino Motori


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss