More

  Latest Posts

  Fabio di Giannantonio stabilește referința la Moto2

  Primul antrenament liber al clasei Moto2 a avut în prim-plan un duel eminamente italian. Fabio di Giannantonio și Marco Bezzecchi s-au duelat de la distanță pentru prima poziție. În cele din urmă, di Giannantonio a avut întâietate și a stabilit cel mai rapid tur din FP1.

  Pentru doar 0.045, Fabio di Giannantonio se poate lăuda cu cel mai rapid tur cronometrat în FP1 la clasa Moto2. Italianul de la Gresini Racing a avut un duel intens cu Marco Bezzecchi. Acesta din urmă a sosit pe un excelent loc secund și și-a trecut din nou numele pe lista favoriților pentru un rezultat bun în cel de-al doilea weekend de cursă din Qatar.

  Joe Roberts a continuat evoluția bună de săptămâna trecută și a încheiat pe podiumul primei sesiuni de antrenamente. Topul primilor cinci clasați a fost completat de Sam Lowes și Raul Fernandez. Cu toate că a suferit o căzătură, Aron Canet a încheiat pe șase, în timp ce, Ai Ogura, Xavi Vierge, Nicolo Bulega și Marcel Schrotter au fost ultimii clasați din top zece.

  Alți patru piloți au fost în aceeași secundă cu referința semnată de Di Giannantonio. Aceștia au fost Jorge Navarro, Celestino Vietti, Lorenzo Dalla Porta și Bo Bendsneyder. Albert Arenas, campionul mondial în exercițiu de la Moto3 a încheiat topul primilor 15 clasați din FP1.

  La capitolul dezamăgiri, putem trece în revistă numele lui Augusto Fernandez (P17), Jake Dixon (P19), Thomas Luthi (P22), Remy Gardner (P23), Lorenzo Baldassarri (P26) sau Hafizh Syahrin (P27). Un amănunt notabil este dat de faptul că primii 14 clasați din FP1 au fost în aceeași secundă, în timp ce, toți piloții, cu excepția lui Tomasso Marcon, au fost despărțiți de 1.8 secunde.

  Acțiunea din Qatar de la clasa Moto2 va continua în această seară cu cel de-al doilea antrenament liber, programat să înceapă la ora 19:05.

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss