Latest Posts

Fabio di Giannantonio stabilește referința la Moto2

Vizualizări: 20753

Primul antrenament liber al clasei Moto2 a avut în prim-plan un duel eminamente italian. Fabio di Giannantonio și Marco Bezzecchi s-au duelat de la distanță pentru prima poziție. În cele din urmă, di Giannantonio a avut întâietate și a stabilit cel mai rapid tur din FP1.

Pentru doar 0.045, Fabio di Giannantonio se poate lăuda cu cel mai rapid tur cronometrat în FP1 la clasa Moto2. Italianul de la Gresini Racing a avut un duel intens cu Marco Bezzecchi. Acesta din urmă a sosit pe un excelent loc secund și și-a trecut din nou numele pe lista favoriților pentru un rezultat bun în cel de-al doilea weekend de cursă din Qatar.

Joe Roberts a continuat evoluția bună de săptămâna trecută și a încheiat pe podiumul primei sesiuni de antrenamente. Topul primilor cinci clasați a fost completat de Sam Lowes și Raul Fernandez. Cu toate că a suferit o căzătură, Aron Canet a încheiat pe șase, în timp ce, Ai Ogura, Xavi Vierge, Nicolo Bulega și Marcel Schrotter au fost ultimii clasați din top zece.

Alți patru piloți au fost în aceeași secundă cu referința semnată de Di Giannantonio. Aceștia au fost Jorge Navarro, Celestino Vietti, Lorenzo Dalla Porta și Bo Bendsneyder. Albert Arenas, campionul mondial în exercițiu de la Moto3 a încheiat topul primilor 15 clasați din FP1.

La capitolul dezamăgiri, putem trece în revistă numele lui Augusto Fernandez (P17), Jake Dixon (P19), Thomas Luthi (P22), Remy Gardner (P23), Lorenzo Baldassarri (P26) sau Hafizh Syahrin (P27). Un amănunt notabil este dat de faptul că primii 14 clasați din FP1 au fost în aceeași secundă, în timp ce, toți piloții, cu excepția lui Tomasso Marcon, au fost despărțiți de 1.8 secunde.

Acțiunea din Qatar de la clasa Moto2 va continua în această seară cu cel de-al doilea antrenament liber, programat să înceapă la ora 19:05.

Sursa: GP24
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss