Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Fabio Di Giannantonio obtine in Thailanda a doua victorie a sezonului

  Italianul Fabio Di Giannantonio s-a impus intr-o cursa nebuna a clasei mezine, fiind acompaniat pe podium de compatriotii Lorenzo Dalla Porta si Dennis Foggia.

  Marco Bezzecchi a plecat perfect din pole si s-a mentinut in frunte dupa primul viraj, incercand sa profite la maxim de problemele de la mana stanga ale liderului clasamentului general, Jorge Martin, care a plecat abia de pe 13. Kazuki Masaki si Jaume Masia s-au instalat in spatele lui Bezzecchi, in timp ce Darryn Binder venea cu un ritm extrem de puternic din spate. Bezzecchi a incercat sa se distanteze decisiv, pe modelul Martin din Aragon, insa tentativele sale au esuat, victoria ramanand la indemana oricarui pilot din top 18.

  Fabio Di Giannantonio a revenit puternic dupa ce fusese scos larg de un extra agresiv Darryn Binder, preluand conducerea de la Bezzecchi. Din pacate, sudafricanul Binder a parasit prematur cursa, dupa un incident cu Albert Arenas – ambii piloti ok. In timp ce liderul cursei se schimba de nenumarate ori, spaniolul Jorge Martin statea cuminte la limita punctelor.

  Pe finalul cursei, Martin a reusit sa avanseze considerabil in pluton, ajungand in zona locurilor 6-8. Cu el a venit si Enea Bastianini, un alt pilot accidentat, dupa o cazatura zdravana incasata vineri.

  Intrarea in ultimul tur s-a facut cu Bezzecchi pe prima pozitie, lucru ce s-a dovedit a fi in defavoarea sa. Atat Diggia cat si Dalla Porta au trecut de pilotul de la Pruestel GP, lasandu-l pe acesta prada lui Enea Bastianini. Din nefericire, veteranul clasei a inercat o manevra total necalculata, in urma careia a cazut, luandu-l cu el si pe Marco Bezzecchi.

  Di Giannantonio si Dalla Porta au trecut fara presiune linia de sosire pe primele 2 locuri, in timp ce ultima treapta a podiumului a fost mostenita de Dennis Foggia. Marele castigator al ultimului tur a fost Jorge Martin, care a ajuns pana pe locul 4.

  Top 5-ul a fost completat de Gabriel Rodrigo, care a fost urmat de Vicente Perez, spaniolul inregistrand cel mai bun rezultat al carierei. Nicolo Bulega a terminat al 7-lea, aceasta fiind prima clasare in top 10 de anul acesta pentru pilotul lui Valentino Rossi. Marcos Ramirez l-a urmat, pe locul 8.

  Thailandezul Somkiat Chantra, wildcard in aceasta etapa, a reusit o cursa magnifica, incheiind pe locul 9, in fata lui Jakub Kornfeil, care, nevoit sa iasa larg pentru a evita contactul cu Bastianini si Bezzecchi, a ajuns pe 10.

  Alte incidente ale cursei au avut in prim plan piloti precum coechipierii Tatsuki Suzuki si Niccolo Antonelli, Kazuki Masaki, pe Nakarin Atiratphuvapat sau John McPhee. Toti pilotii au scapat nevatamati.

  La general, diferenta dintre Martin si Bezzecchi creste la 26 de puncte, in timp ce Diggia se apropie amenintator, aflandu-se acum la doar 29 de puncte in spatele coechipierului de la Del Conca Gresini.

  credit foto – Motorsport-Magazin.com  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss