GP24 Media

LATEST POSTS

F2: Shwartzman rămâne la PREMA în 2021

Vizualizări: 9935

Campionii din Formula 2, PREMA Racing sunt primii care anunță distribuția pentru 2021. Aceștia vor continua parteneriatul cu vice-campionul Robert Shwartzman. Rusul a luptat pentru titlu pe tot parcursul anului, însă în final, Mick Schmacher a fost cel care a câștigat. Împreună au ajutat PREMA să obțină primul lor titlu al constructorilor din F2. Colegul lui Shwartzman în 2021, va fi campionul din F3, pilot al Academiei Renault, Oscar Piastri.

Schwartzman a declarat: „Mă bucur că voi concura din nou în Formula 2, împreună cu PREMA, în 2021. Ținta noastră ca echipă, este să câștigăm din nou și să progresăm, muncind din greu, îmbunătățind monopostul și bucurandu-ne de încă un an împreună. Va fi cel de-al 4-lea an împreună și vom profita de fiecare moment. Vreau să le mulțumesc tuturor susținătorilor mei, pentru dedicare și devotament.”

În 2020, Shwartzman a obținut 4 victorii, mai multe decât oricare alt pilot. Fostul său coechipier, Mick Schumacher va ajunge în Formula 1, împreună cu Haas, în 2021. În același timp, nu se va mai lupta nici cu Callum Illot care a anunțat că nu va mai face parte din această serie și probabil că, nici cu Yuki Tsunoda, care se crede că va avea un loc la AlphaTauri.

Sursa: FIA Formula 2 Championship
Photocredit: FIA Formula 2 Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES