More

  Latest Posts

  F2: Shwartzman rămâne la PREMA în 2021

  Campionii din Formula 2, PREMA Racing sunt primii care anunță distribuția pentru 2021. Aceștia vor continua parteneriatul cu vice-campionul Robert Shwartzman. Rusul a luptat pentru titlu pe tot parcursul anului, însă în final, Mick Schmacher a fost cel care a câștigat. Împreună au ajutat PREMA să obțină primul lor titlu al constructorilor din F2. Colegul lui Shwartzman în 2021, va fi campionul din F3, pilot al Academiei Renault, Oscar Piastri.

  Schwartzman a declarat: „Mă bucur că voi concura din nou în Formula 2, împreună cu PREMA, în 2021. Ținta noastră ca echipă, este să câștigăm din nou și să progresăm, muncind din greu, îmbunătățind monopostul și bucurandu-ne de încă un an împreună. Va fi cel de-al 4-lea an împreună și vom profita de fiecare moment. Vreau să le mulțumesc tuturor susținătorilor mei, pentru dedicare și devotament.”

  În 2020, Shwartzman a obținut 4 victorii, mai multe decât oricare alt pilot. Fostul său coechipier, Mick Schumacher va ajunge în Formula 1, împreună cu Haas, în 2021. În același timp, nu se va mai lupta nici cu Callum Illot care a anunțat că nu va mai face parte din această serie și probabil că, nici cu Yuki Tsunoda, care se crede că va avea un loc la AlphaTauri.

  Sursa: FIA Formula 2 Championship

  Photocredit: FIA Formula 2 Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss