Latest Posts

Exclusiv: prezentarea completă a noului monopost Alpha Tauri (bonus VIDEO)

Vizualizări: 11869

Anul 2020 a fost unul cu totul deosebit pentru Alpha Tauri, care a trecut cu brio printr-o etapă de maturizare în procesul tranziției de la echipa satelit a lui Red Bull, la statutul de „soră mai mică”. Pe de o parte s-a produs schimbarea de nume și identitate vizuală, iar de cealaltă parte, pe circuit, a demonstrat că este capabilă de victorii (Pierre Gasly, Monza) și să obțină cele mai multe puncte din istorie (107 puncte față de cele 85 în 2019).

În acest articol te invit să aflăm împreună ce spun oamenii din rolurile cheie despre primul contact cu AT02.

 

Exclusiv: prezentarea completă a noului monopost Alpha Tauri (bonus VIDEO)
Prezentare monopost Alpha Tauri AT02

„Ceea ce va face ca AT02 să fie specială este dacă va fi rapidă!”

Franz Tost spune despre schema cromatică și branding că arată fantastic. Cu toate că prima impresie despre noul monopost Alpha Tauri este pozitivă, ceea ce contează cu adevărat este ca AT02 să fie rapidă.

Au făcut foarte multe teste în ultimele 2 săptămâni, iar la Bahrain preconizează că vor parcurge aproape 4000 de km. Luând în considerare și factorul uman, cei doi piloți excelenți pe care îi are la dispoziție (Pierre Gasly și Yuki Tsunoda), directorul Alpha Tauri se așteaptă ca echipa să fie competitivă încă din prima etapă.

„Sunt fericit că pot continua cu o echipă pe care deja o cunosc.”

Pentru Gasly, obiectivul este să continue rezultatele foarte bune de anul trecut. Francezul consideră că ceea ce îl va ajuta în 2021 este faptul că va lucra alături de aceeași echipă de ingineri și mecanici.

Această stabilitate, coroborată cu tot ce se conturează a fi proiectul Alpha Tauri, pare a fi mediul în care Pierre, ajuns la al 4-lea an de Formula 1, performează cel mai bine.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

”Bineînțeles că Sunt entuziasmat, dar știu că am foarte mult de lucru înainte de noul sezon.”

Yuki Tsunoda este unul din cei trei piloți veniți din F2 la finalul sezonului trecut. Pentru tânărul japonez, cel mai important lucru este să se asigure că este pregătit, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

”Punctul cheie a fost dezvoltarea aerodinamică a AT02.”

Jody Egginton este directorul tehnic al scuderiei din Faenza începând cu anul 2014. Acesta considera că printre cele mai importante îmbunătățiri produse în pauza de iarnă au fost motorul (actualizat substanțial de cei de la Honda), integrarea unității în șasiu și suspensia față a monopostului preluată de la RB16.

Am păstrat ce e mai bun pentru tine la final: un material video care conține secvențe exclusive pe care le-am primit direct de la departamentul media Red Bull/Alpha Tauri. Te invit să dai sonorul cât mai tare și să te bucuri de muzica propulsorului Honda.

YouTube video

Se anunță un weekend extrem de încărcat și vom încerca să te ținem la curent cu cele mai interesante detalii din Formula 1, pe măsură ce aflăm cât mai multe informații de la testul din Bahrain. Până când vom publica rezumatul primei zile, poți să afli aici ce l-a nemulțumit pe Toto Wolff în prima sesiune.

Dacă dorești să vezi reluarea primei zile de test sau să urmărești sesiunile de sâmbătă și duminică, poți afla unde și cum poți face acest lucru, precum și ce ofertă specială există pentru cei care se abonează la serviciul F1TV în acest weekend, citind acest articol.

 

Sursa: Red Bull Media House
Photocredit: Red Bull Media House
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Red Bull Media House

Latest Posts

Don't Miss