More

  Latest Posts

  Toto Wolff și-a exprimat nemulțumirea față de problema tehnică apărută la monopostul lui Valtteri Bottas

  Testele din Bahrain au debutat cu stângul pentru cei de la Mercedes. După doar șase tururi parcurse în această dimineață, cutia de viteze a monopostului lui Valtteri Bottas a cedat. Despre această problemă, Toto Wolff a discutat pe îndelete de îndată ce s-a încheiat prima sesiune a zilei.

  Testul din Bahrain nu a debutat cu brio pentru Mercedes. Valtteri Bottas a fost nevoit să tragă pe dreapta după ce cutia de viteze a monopostului său a cedat. Acest nefericit incident a tras un semnal de alarmă pentru managementul echipei germane, mai ales că timpul destinat testelor este scurtat datorită pandemiei cu noul Coronavirus.

  Toto Wolff nu a fost deloc mulțumit de incidentul cu cutia de viteze a monopostului lui Bottas. “Nu am fost foarte rapizi în această dimineață datorită faptului că nu am reușit să facem decât un singur tur. Totodată, nu a fost un start prea bun, datorită problemelor venite de nicăieri apărute la cutia de viteze a lui Valtteri.” a declarat Wolff.

  “Sper să identificăm cât mai repede problema și să avem un drum lin de aici încolo. Vom vedea care va fi imaginea de ansamblu după cele trei zile. Cred că Bahrain este semnificativ în a evolua performanțelor noastre, mai ales că sunt condiții meteo neobișnuite.” a concluzionat șeful echipei germane.

  Valtteri Bottas a încheiat pe ultimul loc în sesiunea de dimineață. În sesiunea de după-amiază, Lewis Hamilton va pilota pentru Mercedes. Cu Valtteri Bottas ne vom revedea mâine, în sesiunea de după-amiază a testelor din Bahrain.

   

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss