More

  Latest Posts

  Evans: Trebuie să îmi asum mai multe riscuri

  Elfyn Evans recunoaște că trebuie să arunce prudența pe fereastră pentru a putea face parte din provocarea pentru titlul Campionatului Mondial de Raliuri FIA din acest sezon.

  Galezul, al doilea în clasament după coechipierul Toyota Gazoo Racing, Sébastien Ogier, în bătălia piloților din 2020, a trebuit să se mulțumească din nou cu același rezultat în Rallye Monte-Carlo, care a deschis sezonul din acest an, weekendul trecut.

  În ciuda preluării conducerii după cea de-a doua etapă de vineri, Evans a recunoscut frecvent că nu avut îndeajuns de multă încredere în condițiile aflate în continuă schimbare din Alpii francezi, pentru a-l împiedica pe Ogier să obțină o a opta victorie record la Monte. El a mărturisit că trebuie să se schimbe.

  „Evident, Seb conducea foarte, foarte bine și, în cele din urmă, a ajuns într-o ligă proprie, ca să fiu sincer. Am putut vedea timpul și a fost frustrant, dar nu m-am simțit suficient de încrezător ca să risc ”, a spus el.

  „A fost, poate, un joc de a nu-mi asuma prea multe riscuri, așa cum am spus, dar nu m-am simțit suficient de confortabil pentru a face acest lucru. Am simțit că riscurile sunt prea mari pentru a merge mai repede în acest weekend, dar știm că dacă vrem să luptăm pentru titlu, va trebui să ne asumăm riscurile în raliurile viitoare.”

  „Poate că nu am tras îndeajuns de tare pentru a-l putea provoca pe Seb pentru victorie, el a fost foarte, foarte bun în acest weekend. Este raliul său de acasă, așa că va fi întotdeauna greu – dar tot respectul pentru el “.

  Cu toate acestea, Evans a fost încântat să obțină punctele pentru a doua poziție, precum și să câștige trei puncte bonus, cu cel de-al treilea cel mai rapid timp, în etapa Wolf Power, de închidere a raliului.

  „Putem fi mulțumiți de puncte, dar bineînțeles că vrei întotdeauna mai mult și sperăm că data viitoare voi putea fi ceva mai puternic. Nu cred că am avut sentimentul potrivit în acest weekend “, a adăugat el.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss