More

  Latest Posts

  Etapa de la Cheile Grădiștei, amânată cu o săptămâna din cauza condițiilor meteo

  Campionatul Național de Viteză în Coastă a primit o lovitură dură în această după-amiază. Pe fondul condițiilor meteorologice nefaste, etapa inaugurală de la Cheile Grădiștei a fost amânată cu o săptămână.

  În cursul zilei de astăzi, în urma unei inspecții făcute de Norris Măgeanu și AutoBlic, clubul organizator al evenimentului, FRAS a luat decizia de a amâna etapa de la Cheile Grădiștei cu o săptămână. Pentru moment, stratul de zăpadă împiedică desfășurarea concursurilor sportive.

  Cheile Gradistei

  „Indiferent de eforturile care s-ar depune în zilele următoare, suprafața de concurs nu poate fi adus la un nivel optim pentru asigurarea securității piloților”, a anunțat directorul organizatoric Cristian Andrei prin intermediul unui comunicat de presă emis de AutoBlic.

  Prin urmare, având în vedere situația ivită, noul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă va debuta în perioada 17-18 aprilie, pe același traseu de la Cheile Grădiștei.

  Sursa: FRAS

  Photocredit: FRAS


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss