Latest Posts

Etapa de la Cheile Grădiștei, amânată cu o săptămâna din cauza condițiilor meteo

Vizualizări: 10422

Campionatul Național de Viteză în Coastă a primit o lovitură dură în această după-amiază. Pe fondul condițiilor meteorologice nefaste, etapa inaugurală de la Cheile Grădiștei a fost amânată cu o săptămână.

În cursul zilei de astăzi, în urma unei inspecții făcute de Norris Măgeanu și AutoBlic, clubul organizator al evenimentului, FRAS a luat decizia de a amâna etapa de la Cheile Grădiștei cu o săptămână. Pentru moment, stratul de zăpadă împiedică desfășurarea concursurilor sportive.

Cheile Gradistei

„Indiferent de eforturile care s-ar depune în zilele următoare, suprafața de concurs nu poate fi adus la un nivel optim pentru asigurarea securității piloților”, a anunțat directorul organizatoric Cristian Andrei prin intermediul unui comunicat de presă emis de AutoBlic.

Prin urmare, având în vedere situația ivită, noul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă va debuta în perioada 17-18 aprilie, pe același traseu de la Cheile Grădiștei.

Sursa: FRAS
Photocredit: FRAS
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS

Latest Posts

Don't Miss