GP24 Media

LATEST POSTS

Esports: Daniel Abt exclus, amendat cu 10.000 de euro pentru trucul „impostor” de curse sim.

Vizualizări: 24455

Pilotul Audi din Formula E, Daniel Abt, a fost descalificat din ultima cursă FE Home Challenge, s-a eliminat punctele sale și i-a înmânat o amendă de 10.000 €. Abt, care inițial a terminat pe locul trei sâmbătă în a cincea rundă din seria de curse sim a Formulei E, s-a găsit că a lăsat un sportiv profesionist de sim-sport să își controleze mașina virtuală pentru cursă.

După s-a încheiat cursa, care s-a desfășurat în parteneriat cu Motorsport Games, pentru a strânge fonduri pentru fondul de ajutor corona virus de la UNICEF, pilotul de Mercedes Formula E Mercedes Stoffel Vandoorne, acuzat Abt că el nu a condus monopostul virtual în cursă. „Într-adevăr nu sunt fericit aici, pentru că Daniel nu conducea mașina și a încurcat totul. A fost ridicol”, a spus Vandoorne pe contul său de Twitch.

Formula E a lansat duminică o declarație care a confirmat că Abt a fost descalificat din cursă din cauza „comportamentelor sportive incorecte”. Abt nu a reușit să marcheze un singur punct în primele patru runde ale sezonului, iar podiumul său inițial in acesta cursa a marcat primele sale puncte din sezon.

El pierde aceste puncte și este obligat să facă o donație obligatorie de 10.000 € unei organizații de caritate la alegere. Abt și-a cerut scuze pentru acțiunile sale prin aceeași declarație și a recunoscut că nu a luat seria atât de serios pe cât ar fi trebuit. „Aș dori să-mi cer scuze pentru Formula E, tuturor fanilor mei, echipei mele și colegilor mei piloți pentru că au apelat la ajutor extern în cursa sâmbătă”, a spus Abt. „Nu l-am luat atât de în serios cum ar fi trebuit. Îmi pare foarte rău pentru acest lucru, deoarece știu cât de multă muncă a fost depusă în acest proiect din partea organizației Formula E”.

„Sunt conștient că jignirea mea are un gust amar, dar niciodată nu a fost menită cu nicio intenție proastă. Desigur, accept descalificarea mea din cursă”. Simracer Lorenz Hoerzing, 18 ani, care conduce pentru Audi în seria Challenge paralelă pentru piloții de eSports i s-a interzis să intre în rundele viitoare al campionatului. Descalificarea Abt înseamnă că Audi se află în partea de jos a tabelului de puncte ale Race at Home Challenge – singura echipă cu zero puncte.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES