More

  Latest Posts

  Esports: Daniel Abt exclus, amendat cu 10.000 de euro pentru trucul „impostor” de curse sim.

  Pilotul Audi din Formula E, Daniel Abt, a fost descalificat din ultima cursă FE Home Challenge, s-a eliminat punctele sale și i-a înmânat o amendă de 10.000 €. Abt, care inițial a terminat pe locul trei sâmbătă în a cincea rundă din seria de curse sim a Formulei E, s-a găsit că a lăsat un sportiv profesionist de sim-sport să își controleze mașina virtuală pentru cursă.

  După s-a încheiat cursa, care s-a desfășurat în parteneriat cu Motorsport Games, pentru a strânge fonduri pentru fondul de ajutor corona virus de la UNICEF, pilotul de Mercedes Formula E Mercedes Stoffel Vandoorne, acuzat Abt că el nu a condus monopostul virtual în cursă. „Într-adevăr nu sunt fericit aici, pentru că Daniel nu conducea mașina și a încurcat totul. A fost ridicol”, a spus Vandoorne pe contul său de Twitch.

  Formula E a lansat duminică o declarație care a confirmat că Abt a fost descalificat din cursă din cauza „comportamentelor sportive incorecte”. Abt nu a reușit să marcheze un singur punct în primele patru runde ale sezonului, iar podiumul său inițial in acesta cursa a marcat primele sale puncte din sezon.

  El pierde aceste puncte și este obligat să facă o donație obligatorie de 10.000 € unei organizații de caritate la alegere. Abt și-a cerut scuze pentru acțiunile sale prin aceeași declarație și a recunoscut că nu a luat seria atât de serios pe cât ar fi trebuit. „Aș dori să-mi cer scuze pentru Formula E, tuturor fanilor mei, echipei mele și colegilor mei piloți pentru că au apelat la ajutor extern în cursa sâmbătă”, a spus Abt. „Nu l-am luat atât de în serios cum ar fi trebuit. Îmi pare foarte rău pentru acest lucru, deoarece știu cât de multă muncă a fost depusă în acest proiect din partea organizației Formula E”.

  „Sunt conștient că jignirea mea are un gust amar, dar niciodată nu a fost menită cu nicio intenție proastă. Desigur, accept descalificarea mea din cursă”. Simracer Lorenz Hoerzing, 18 ani, care conduce pentru Audi în seria Challenge paralelă pentru piloții de eSports i s-a interzis să intre în rundele viitoare al campionatului. Descalificarea Abt înseamnă că Audi se află în partea de jos a tabelului de puncte ale Race at Home Challenge – singura echipă cu zero puncte.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss