GP24 Media

LATEST POSTS

Espargaro spera ca Marquez să fie prezent la testele din Qatar

Vizualizări: 9876

 

La doar câteva săptămâni după prezentarea echipei Repsol Honda pentru 2021, Pol Espargaro a vorbit despre așteptările sale pentru acest sezon, dar și despre absența de la testele din Qatar a lui Marc Marquez. Spaniolul va pilota în 2021 pentru Honda, după patru sezoane petrecute alături de KTM.

În Qatar, pe lângă Pol Espargaro vor fi prezenți și piloții LCR Honda, Alex Marquez și Takaaki Nakagami, dar și Stefan Bradl, test riderul oficial al echipei Repsol Honda. Cu toate acestea, Espargaro susține că prezența lui Marc Marquez ar fi fost mai mult decât benefică pentru a înțelege comportamentul motocicletei Honda.

“Aș fi avut nevoie de Marquez. Singurul fel în care m-aș putea adapta cu brio la noua motocicletă este să învăț de la cel mai bun pilot din lume, iar acesta este Marc.” a declarat Espargaro.

În 2020, Pol Espargaro a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general al clasei MotoGP, grație celor cinci podiumuri obținute de-a lungul stagiunii. În 2021, el îl înlocuiește la Repsol Honda pe Alex Marquez, nimeni altul decât fratele mai mic al lui Marc Marquez.

“În ultima lună, m-am gândit la diferitele situații în care Marc a salvat motocicleta și a obținut multe puncte. Mă întreb uneori cum e posibil să facă cineva așa ceva? Pare-se că în ultimii ani, acest lucru e în ADN-ul echipei Honda.” a continuat noul pilot al echipei Repsol Honda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Va trebui să manageriez diferit situația acum. La KTM îmi era ușor, dar acum trebuie să învăț cum să fac asta la Honda, mai ales că presiunea va fi imensă fără Marc Marquez în preajmă.” a încheiat pilotul spaniol.

Noul sezon din MotoGP va începe la sfârșitul lunii martie, cu prilejul primei etape din Qatar. Până atunci, piloții clasei regină vor avea un test de acomodare cu noua motocicletă, tot în Qatar, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon competițional.

 

Sursa: Autosport
Photocredit: Honda Racing Corporation
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES