More

  Latest Posts

  Espargaro spera ca Marquez să fie prezent la testele din Qatar

   

  La doar câteva săptămâni după prezentarea echipei Repsol Honda pentru 2021, Pol Espargaro a vorbit despre așteptările sale pentru acest sezon, dar și despre absența de la testele din Qatar a lui Marc Marquez. Spaniolul va pilota în 2021 pentru Honda, după patru sezoane petrecute alături de KTM.

  În Qatar, pe lângă Pol Espargaro vor fi prezenți și piloții LCR Honda, Alex Marquez și Takaaki Nakagami, dar și Stefan Bradl, test riderul oficial al echipei Repsol Honda. Cu toate acestea, Espargaro susține că prezența lui Marc Marquez ar fi fost mai mult decât benefică pentru a înțelege comportamentul motocicletei Honda.

  “Aș fi avut nevoie de Marquez. Singurul fel în care m-aș putea adapta cu brio la noua motocicletă este să învăț de la cel mai bun pilot din lume, iar acesta este Marc.” a declarat Espargaro.

  În 2020, Pol Espargaro a încheiat pe locul al cincilea în clasamentul general al clasei MotoGP, grație celor cinci podiumuri obținute de-a lungul stagiunii. În 2021, el îl înlocuiește la Repsol Honda pe Alex Marquez, nimeni altul decât fratele mai mic al lui Marc Marquez.

  “În ultima lună, m-am gândit la diferitele situații în care Marc a salvat motocicleta și a obținut multe puncte. Mă întreb uneori cum e posibil să facă cineva așa ceva? Pare-se că în ultimii ani, acest lucru e în ADN-ul echipei Honda.” a continuat noul pilot al echipei Repsol Honda.

  “Va trebui să manageriez diferit situația acum. La KTM îmi era ușor, dar acum trebuie să învăț cum să fac asta la Honda, mai ales că presiunea va fi imensă fără Marc Marquez în preajmă.” a încheiat pilotul spaniol.

  Noul sezon din MotoGP va începe la sfârșitul lunii martie, cu prilejul primei etape din Qatar. Până atunci, piloții clasei regină vor avea un test de acomodare cu noua motocicletă, tot în Qatar, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon competițional.

   

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Honda Racing Corporation


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss