Latest Posts

Echipa GP24 Racing / ABAS Timisoara participă la ultima rundă de RES pe Motorpark Romania

Vizualizări: 26485

În acest weekend vor suna motoarele pe Motorpark Romania. Se va disputa ultima etapă din Romania Endurance Series, iar echipa GP24 Racing / ABAS Timisoara este pregătită de o nouă provocare.

Echipa GP24 Racing / ABAS Timisoara participa la ultima runda de Romanian Endurance Series (Campionatul Național de Anduranța), Organizat de către Willi Motorsport sub Egida de Federația Romana de Automobilism Sportiv pe Motorpark Romania.

2 piloți de calibru – Leo Borlovan (Câștigătorul RES etapa 3, Campionul Radical Romanian SR1 Cup 2021, CN Super Rally 2022, Endurance Cup Europe by Funyo) și Jerome France, campionul CN Super Rally 2021 si 2022, se vor afla la start, iar competiția se anunță una interesantă pentru publicul de pe margine.

Cei 2 vor pilota un prototip Funyo SP05 EVO, echipat cu un motor Peugeot. Acesta poate atinge 250km/h, ajungând la 100km/h în doar 3.6s. Lungimea este de 4600mm, lățimea la aripa spate de 1800mm, iar prototipul cântărește 670kg.

GP24

Jerome France este multiplu campion la Super Rally cu al său prototip Nova de 100.000 de euro. Acesta este un antreprenor cunoscut, dar este foarte rapid și pe circuit. El deține și recordul unui traseu de viteză în coastă.

MOTORPARK ROMÂNIA este primul circuit de viteză auto & moto din România, are o lungime de 4129 de metri, lățimea între 11 și 16 metri și o linie dreapta de 950 de metri. Echipa timișoreană vine pe el în următoarea componență (Leo Borlovan – pilot, Jerome France – pilot, Frank van Nunen – inginer de cursă, Sandy Borlovan – consilier sportiv, Valentin Borlovan – mecanic principal).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Leo Borlovan vine pe Motorpark Romania după un podium la Endurance Cup by Funyo, etapă disputată la Spa în Belgia pe circuitul de Formula 1.

GP24

„UN WEEKEND PE CARE NU ÎL VOI UITA NICIODATĂ CU SIGURANȚĂ. AM AJUNS PENTRU PRIMA DATA SĂ CONCUREZ PE CIRCUITUL DE LA SPA- FRANCORCHAMPS ȘI POT SĂ SPUN CĂ ESTE UN VIS DEVENIT REALITATE, IAR EMOȚIA DE A FI PREZENT CU STEAGUL ROMÂNIEI PE CELEBRUL PODIUM PE CARE AU CĂLCAT  TOATE NUMELE MARI DIN ISTORIA MOTORSPORTULUI AM SIMȚIT-O DIN PLIN. CIRCUITUL DE LA SPA ESTE UN ADEVĂRAT ROLLER-COASTER ȘI FAPTUL CĂ PLOAIA A IMPUS CONDIȚII MAI DIFICILE A FOST INGREDIENTUL ESENȚIAL PENTRU UNA DIN CELE MAI MARI PROVOCĂRI PE CARE LE-AM AVUT ÎN CARIERA.

„VREAU SĂ LE MULȚUMESC TUTUROR PARTENERILOR, FAMILIEI, ECHIPEI MELE CARE AU FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ PUTEM LUA STARTUL ÎNTR-O ASEMENEA COMPETIȚIE ȘI NU ÎN ULTIMUL RAND FRANK VAN NUNEN, CARE A REGLAT MAȘINA NOASTRĂ PENTRU A AVEA UN ECHILIBRU PERFECT PENTRU ACEST CIRCUIT, ÎMPREUNĂ CU VALENTIN BORLOVAN, FRATELE MEU, CARE DEVINE RAPID UN MECANIC DE CURSE DE TOP ȘI CARE A FOST LĂUDAT DE MULȚI DIN PADDOCK-UL FUNYO, ȘI BINEÎNȚELES COLEGULUI MEU EWEN HACHEZ ALĂTURI DE CARE AM PUTUT FACE O CURSA EXTRAORDINARA”. NE SPUNEA LEO BORLOVAN DUPĂ ETAPA BELGIANĂ.

“Astept cu nerabdare aceasta ultima etapa din Romanian Endurance Series, fiind si cursa cu care planuiesc sa imi inchei acest sezon competitional. Sunt foarte curios cum se va comporta masina pe circuitul de la Motorpark, deoarece voi merge in premiera acolo cu Funyo, iar dupa victoria din Etapa 3 de pe Transilvania Ring si podiumul obtinut la Spa, vizez si aici cel mai bun rezultat in cursa de duminica. Va fi o cursa extrem de interesanta avand in vedere ca la start va fi o grila diversificata cu prototipuri ca Funyo si Radical si invit pe toata lumea sa o urmareasca pe ecrane !”

GP24

Programul din acest weekend este următorul:

Sâmbătă 29.10.2022

  • Free Practice: 14:00- 14:50
  • Quali 1: 15:50- 16:05
  • Quali 2: 16:10- 16:25

Duminică 30.0.2022

(Dați click pe link pentru a viziona)

GP24

Sursa: GP24 Media / Ionut Popa
Photocredit: GP24 Media / Arhiva Personala Leo Borlovan
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Ionut Popa

Latest Posts

Don't Miss