Latest Posts

După Raliul Sibiului, Swift Cup se mută în Bacău pentru Raliul Moldovei.

Vizualizări: 13349

Perioada de vară este una plină în programul Swift Cup, cupa monomarcă din cadrul Campionatului Național de Raliuri. Cu un program exclusiv pe asfalt la începutul sezonului, atenția s-a mutat începând cu luna iulie pe macadam, odată cu desfășurarea Raliului Sibiului.

Swift Cup

Cunoscut ca un eveniment dur, care își lasă amprenta asupra materialului de concurs, Raliul Sibiului și-a menținut renumele și în 2022. Modelele Swift Sport au dovedit că pot rezista macadamului din Munții Cindrel, cinci din șase echipaje ajungând la finalul cursei sibiene. David Tarța și Mihai Sandu au reușit victoria în Raliul Sibiului, având un parcurs foarte bun în Swift Cup și în cadrul clasei RC5N. Cei doi își măresc avansul în fruntea clasamentului cupei monomarcă, fiind în prezent principalii favoriți la titlu, odată cu absența echipajului Paul Popa / Tudor Mârza.

La debutul pe un model Swift Sport, George Marcu a reușit, alături de copilotul Adrian Mihai, să obțină locul secund în cupa monomarcă în etapa de casă a celor doi. Pe locul al treilea s-a clasat tot un debutant în Swift Cup: Vlad Pieptu, secondat de către Alexandru Șimon. Paul Retegan / Adrian Mărieș și Andrei Gheorghiu / Andrei Brezoszki au încheiat pe locurile patru, respectiv cinci.

Cupa monomarcă continuă în acest weekend cu a șasea etapă a sezonului, desfășurată pe macadamul din județul Bacău. Raliul Moldovei este gazda caravanei Campionatului Național de Raliuri în perioada 6-7 august, cu aproximativ 120 de kilometri cronometrați în zona Moinești – Bacău, dar și cu o probă spectacol programată pe circuitul Speed Park din Bacău.

Raliu

Trei echipaje s-au aliniat la start în Raliul Moldovei, competiție care debutează vineri seară cu startul festiv din Piața Tricolorului din Bacău:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  1. David Tarța & Mihai Sandu
  2. Andrei Gheorghiu & Bogdan Gheorghiu
  3. Reis Suliman & Rareș Badea

David Tarța și Mihai Sandu pleacă drept favoriți în cursa din Moldova, cu cea mai mare experiență dintre toate cele trei echipaje. În lipsa principalului său contra-candidat, băimăreanul are toate șansele să obțină o nouă victorie care să-l aducă foarte aproape de titlul cupei monomarcă în 2022.

Debutantul Andrei Gheorghiu a demonstrat viteză și constanță în acest sezon, fiind foarte rapid în toate situațiile întâlnite. Secondat de către tatăl său, Bogdan, tânărul pilot țintește un loc secund în Raliul Moldovei, însă va avea un duel strâns cu Reis Suliman, un alt debutant de perspectivă. Cu Rareș Badea copilot, Reis a stabilit timpi foarte buni la Sibiu, dovedind că se va implica în lupta pentru victorie pe macadamul din Bacău.

Raliu

În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe.

Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.

Swift Cup

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Swift Cup

Latest Posts

Don't Miss