Latest Posts

Drugovich în fruntea celei de-a doua zi de teste de la Abu Dhabi pentru MP

Vizualizări: 11059

Felipe Drugovich a încheiat a doua zi de teste post-sezon de Formula 2 de la Abu Dhabi în fruntea fişelor de timpi.

Brazilianul Drugovich, care a revenit la MP Motorsport, a fost cel mai rapid în sesiunea de dimineață de trei ore, înregistrând un 1m35.614s care s-a dovedit cel mai rapid timp din cele două sesiuni din a doua zi.

Timpul lui Drugovich a fost cu 0,179 secunde mai lent decât referința stabilită de Jehan Daruvala de la Prema Racing, care a depășit timpii joi, prima dintre cele trei zile de alergare pe circuitul Yas Marina.

Efortul a fost singurul tur sub bariera de 1m36s, deoarece Jack Doohan de la Virtuosi Racing a fost cel mai aproape de a-l provoca pe Drugovich cu un record personal de 1m36.079s.

A fost o continuare a începutului puternic de carieră al lui Doohan în F2, care și-a asigurat un start în primul rând pentru cursa specială de pe circuit weekendul trecut. Australianul a fost, de asemenea, al treilea cel mai rapid la testele de ieri.

Juniorul Williams și noul angajat Carlin, Logan Sargeant, a ieșit pe locul al treilea cel mai rapid în ziua respectivă, înregistrând cel mai bun timp al său de 1m36.155s.

Daruvala a fost al patrulea cel mai rapid la general, având timpi suficient de buni pentru P3 și P2 în cele două sesiuni respective. Indianul a fost cu 0,465s mai departe de ritmul lui Drugovich.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Theo Pourchaire de la ART Grand Prix a fost al cincilea datorită unui timp stabilit pe anvelope medii proaspete spre sfârșitul sesiunii de dimineață.

Liam Lawson (Carlin), Juri Vips (Hitech Grand Prix), Marcus Armstrong (Hitech Grand Prix) au ocupat pozițiile de pe locul șase până la locul opt, în timp ce proaspăt încoronatul campion FIA F3 Dennis Hauger a fost al nouălea la general în a doua sa ieșire pentru Prema.

Top 10 a fost completat de Jake Hughes, care a preluat de la HWA Racelab de cei de la Van Amersfoort Racing.

Juan Manuel Correa a continuat să prezinte ritmuri puternice la întoarcerea sa în F2 pentru a încheia ziua pe locul 13 la general, în spatele lui Ralph Boschung de la Campos Racing și Roy Nissany de la DAMS.

Ambele sesiuni au fost întrerupte de perioade cu steag roșu, Frederik Vesti (ART Grand Prix), Correa (Charouz Racing System), Guilherme Samaia (Charouz Racing System), Sargeant, Ayumu Iwasa (DAMS), Hughes și Teppei Natori (Trident) provocând opriri în timpul zilei.

Testul post-sezon se încheie sâmbătă după încă șase ore de alergare.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss