GP24 Media

LATEST POSTS

Doohan în fruntea ultimei zile de teste post-sezon la Yas Marina

Doohan
Vizualizări: 20777

Începătorul Virtuosi Jack Doohan a terminat pe primul loc în ultima zi de teste post-sezon la Yas Marina, Felipe Drugovich de la MP Motorsport și Jehan Daruvala de la PREMA Racing, ambii strălucind din nou la Abu Dhabi.

Trio-ul a dominat perioada de trei zile, Doohan ieșind pe primul loc la sfârșitul zilei 3 cu un 1:36.110s în sesiunea de dimineață, în fața lui Boschung şi Drugovich.

Drugovich – al cărui timp în ziua 2 a fost cel mai rapid la general – a terminat, de asemenea, primul după-amiază cu un 1:36.342s, în fața lui Daruvala.

DIMINEAŢĂ

În condiții mai răcoroase decât în zilele 1 şi 2, echipele s-au îndreptat pe circuitul Yas Marina pentru acțiunea finală pe pistă din acest an. Așa cum a fost cazul pentru majoritatea testului, Doohan și Drugovich au dominat, trecând în P1 şi P2 în primele etape.

Timpul lui Doohan de 1:36.110s a fost suficient pentru a ajunge în top, cu Drugovich la 0.029 secunde, în timp ce Boschung a mers pe locul trei, la mai puțin de o zecime de ei.

Doohan în fruntea ultimei zile de teste post-sezon la Yas Marina

Duoul Carlin format din Liam Lawson și Logan Sargeant au terminat în P4 și P5, primii cinci fiind despărțiți de mai puțin de o zecime.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Evitând orice steaguri roșii dimineața, au fost niște totaluri mari în ceea ce privește tururile, aproape jumătate din teren parcurgând mai mult de 50 de tururi. A fost un nume familiar în vârf, deoarece Doohan a depășit numărul de tururi, alergând de 58 de ori în total.

Théo Pourchaire, Roy Nissany și Marcus Armstrong au totalizat mai mult de 160 între ei și au fost la 0,135 secunde unul de celălalt pe locurile șase, șapte și opt. Duoul PREMA Racing format din Daruvala și Dennis Hauger au completat top 10 și au fost la o jumătate de secundă de ritmul liderului.

DUPA-AMIAZA

Făcându-și debutul în teste cu echipa nou venită Van Amersfoort Racing, pilotul turc Cem Bolukbasi a stabilit reperul în sesiunea de după-amiază cu un 1:37.978s, dar Drugovich și Daruvala au fost cei care au terminat din nou primul și al doilea, pilotul MP ​​stabilind un 1:36.342s pentru a conduce sesiunea.

Boschung și Frederik Vesti au provocat singurele două opriri de după-amiază, permițând terenului să stabilească o mulțime de tururi în ultima perioadă pe pistă. Jüri Vips de la Hitech Grand Prix, care a terminat al patrulea cel mai rapid, a depășit numărul de tururi cu 56.

Doohan în fruntea ultimei zile de teste post-sezon la Yas Marina

Hauger s-a bucurat de cea mai puternică sesiune de până acum, terminând pe locul trei cu PREMA, în timp ce Roy Nissany a completat top cinci cu DAMS.

Amaury Cordeel a plasat echipa Van Amersfoort pe locul șase, înaintea pilotului Hitech Armstrong și a lui Clément Novalak. Juan Manuel Correa a pus pentru scurt timp echipa Charouz Racing System în fruntea cronometrului cu un 1:37.759s, dar a ajuns pe locul 9, învingându-l pe Bolukbasi.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 2
Photocredit: Formula 2
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES