More

  Latest Posts

  Di Resta şi Hanson câştigă titlul Asian Le Mans la Sepang

  Fostul pilot Formula 1 Paul di Resta şi Philip Hanson au fost încoronaţi campionii sezonului 2018/19 Asian Le Mans în urma celui de-al patrulea podium consecutiv al sezonului la Sepang.

  Perechea #22 United Autosports Ligier a terminat pe doi în primele două etape ale sezonului de la Shanghai şi Fuji, ulterior câştigând prima oară la Buriram în Ianuarie.

  Perioada de trei podiumuri consecutive i-a văzut pe cei doi intrând în weekend-ul din Malaezia cu un avantaj de 18 puncte faţă de trio-ul #2 Algarve Pro Ligier format din Harrison Newey, Andrea Pizzitola şi Ate De Jong.

  Di Resta şi Hanson s-au calificat pe doi şi au preluat rapid conducerea când echipa din pole, #8 Spirit of Race Ligier au primit o penalizare de tip drive-through pentru că au sărit startul.

  Trio-ul #24 Algarve Pro trio a reuşit să preia conducerea în timpul primei perioade de safety car, dar un finish în poziţia a doua a fost suficient pentru a câştiga titlul.

  Acest moment a marcat al treilea titlu al lui di Resta şi primul în orice categorie de la campionatul DTM din 2010 alături de Mercedes.

  Între timp, Jakub Smiechowski şi Martin Hippe au luat coroana la LMP3 cu o victorie la Sepang în maşina lor #13 Inter Europol Ligier.

  La clasa GT maşina #11 CarGuy Racing Ferrari, condusă de James Calado, Kei Cozzolino şi Takeshi Kimura a câştigat titlul în mod dominant, câştigând toate cele patru curse la clasa lor.

  Echipele United Autosports, Inter Europol şi CarGuy Racing au primit intrări automate pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans de anul acesta graţie succeselor de aici. Echipa Inter Europol având de ales între echipele LMP2 şi GTE Am.

  Al patrulea şi ultim slot rezervat pentru seria Asian Le Mans merge la ARC Bratislava pentru victoria lor în subdivizia Am a clasei LMP2, reuşită de Darren Burke, Miro Kinopoka şi Kang Ling.

  Foto-credit: United Autosports Ligier


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss