Latest Posts

Darry Binder preia inițiativa la Moto3

Vizualizări: 10324

Darryn Binder a fost cel mai rapid pilot în cel de-al doilea antrenament liber al clasei Moto3 în Qatar. Pilotul sud-african a avut un duel pentru întâietate purtat de la distanță cu Sergio Garcia.

Cu un tur excepțional venit pe finalul sesiunii, mezinul familiei Binder și-a adjudecat prima poziție în cel de-al doilea antrenament liber din Qatar. Sud-africanul a oprit cronometrul în 2:04.781, fiind cu doar patru sutimi mai rapid decât următorul clasat, Sergio Garcia.

Spaniolul a adus motocicleta GAS GAS pe locul secund, după ce a reușit să conducă o bună bucată din sesiunea de seară. Pe locul al treilea l-am regăsit în FP2 pe Gabriel Rodrigo. Experimentatul pilot argentinian a fost urmat de John McPhee și Tatsuki Suzuki, cei doi completând de altfel și top cinciul momentului.

Jaume Masia nu a mai reușit să se apropie de ritmul etalat în FP1 și a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul al șaselea în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere în Qatar. În spatele său, Izan Guevara, Jeremy Alcoba, Pedro Acosta și Romano Fenati au fost ceilalți piloți care au completat primele zece poziții în FP2.

Stefano Nepa a ratat la mustață clasarea pe un loc în top zece și a încheiat pe 11. Ryusei Yamanaka și Kaito Toba au sosit in corpore pe 12 și 13, în timp ce, Niccolo Antonelli nu s-a regăsit nici în FP2, fiind nevoit să se mulțumească doar locul 14. Topul primilor 15 clasați din FP2 a fost completat de Dennis Foggia, protejatul lui Valentino Rossi.

La capitolul dezamăgiri trecem în revistă numele lui Yuki Kunii (P18), Filip Salac (P19), Andrea Migno (P20), Xavier Artigas (P23), Deniz Oncu (P25) și Ayumu Sasaki (P27), toți cei menționați având evoluții net inferioare față de sesiunea de după-amiază.

Acțiunea clasei Moto3 va continua mâine, cu ultimul antrenament liber, dar și cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start pentru întrecerea de duminică seara.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss