More

  Latest Posts

  Darry Binder preia inițiativa la Moto3

  Darryn Binder a fost cel mai rapid pilot în cel de-al doilea antrenament liber al clasei Moto3 în Qatar. Pilotul sud-african a avut un duel pentru întâietate purtat de la distanță cu Sergio Garcia.

  Cu un tur excepțional venit pe finalul sesiunii, mezinul familiei Binder și-a adjudecat prima poziție în cel de-al doilea antrenament liber din Qatar. Sud-africanul a oprit cronometrul în 2:04.781, fiind cu doar patru sutimi mai rapid decât următorul clasat, Sergio Garcia.

  Spaniolul a adus motocicleta GAS GAS pe locul secund, după ce a reușit să conducă o bună bucată din sesiunea de seară. Pe locul al treilea l-am regăsit în FP2 pe Gabriel Rodrigo. Experimentatul pilot argentinian a fost urmat de John McPhee și Tatsuki Suzuki, cei doi completând de altfel și top cinciul momentului.

  Jaume Masia nu a mai reușit să se apropie de ritmul etalat în FP1 și a fost nevoit să se mulțumească doar cu locul al șaselea în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere în Qatar. În spatele său, Izan Guevara, Jeremy Alcoba, Pedro Acosta și Romano Fenati au fost ceilalți piloți care au completat primele zece poziții în FP2.

  Stefano Nepa a ratat la mustață clasarea pe un loc în top zece și a încheiat pe 11. Ryusei Yamanaka și Kaito Toba au sosit in corpore pe 12 și 13, în timp ce, Niccolo Antonelli nu s-a regăsit nici în FP2, fiind nevoit să se mulțumească doar locul 14. Topul primilor 15 clasați din FP2 a fost completat de Dennis Foggia, protejatul lui Valentino Rossi.

  La capitolul dezamăgiri trecem în revistă numele lui Yuki Kunii (P18), Filip Salac (P19), Andrea Migno (P20), Xavier Artigas (P23), Deniz Oncu (P25) și Ayumu Sasaki (P27), toți cei menționați având evoluții net inferioare față de sesiunea de după-amiază.

  Acțiunea clasei Moto3 va continua mâine, cu ultimul antrenament liber, dar și cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start pentru întrecerea de duminică seara.

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss