More

  Latest Posts

  Dakar 2020: Prima parte din Dakar este completă pentru Tim și Tom Coronel (Video)

  RIYADH – Tim și Tom Coronel au ajuns la ziua de odihnă a Raliului Dakar 2020 fără probleme semnificative. Ultima etapă anterioară zilei de odihnă, un traseu ultra-rapid de 477 de kilometri până la Riyadh, a fost adaptată pentru The Beast 3.0. Astfel, prima parte a aventurii în Arabia Saudită a fost finalizată cu succes.

  Duo-ul a încheiat ziua în primele 30 de locuri și se află pe locul 23 al clasificării generale în timpul zilei de odihnă. Decalul dintre cele două echipe din fața fraților gemeni este de doar șase minute, deci există un potențial mare pentru a doua săptămână. În săptămâna de deschidere a raliului, Tim și Tom s-au lipit frumos de planul lor: pornind încet și apoi crescând constant viteza. Până acum, acel plan a funcționat foarte bine.

  „O zi foarte frumoasă, solidă”, a spus Tom la final. „Am avut zero probleme: temperaturile au rămas bune, The Beast nu a ratat nicio bătaie. Nu am simțit sau nu am auzit nimic neînregulă, deci asta ne oferă tot mai multă încredere. Echipa a rezolvat perfect problemele minore pe care le-am avut ieri, deci un mulțumesc mare pentru ea. ”

  Coro2 2

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Încă o dată, traseul i-a condus pe concurenți printr-un teritoriu frumos, neumblat. Dunele au fost o provocare pentru mai mulți piloți, dar frații au trecut prin ele foarte frumos. „A fost destul de lung, dar am ajuns din nou bine la final”, a spus Tim. „Am avut niște dune cu adevărat ridicate, care m-au făcut să cred că nu vom reuși niciodată să ajungem în vârf, dar mașina noastră le-a stăpânit exact așa. Aproape că a mers automat, așa că a fost foarte plăcut. ”

  Tom este de acord: „Treci treptat într-un flux și apoi totul merge bine. Lucrurile mergeau mai bine decât mă așteptasem când m-am trezit azi-dimineață. Putem fi doar foarte fericiți de modul în care au mers lucrurile până acum. Cu toate acestea, suntem doar la jumătatea drumului, să nu uităm de asta. Mai este mult de parcurs. În ziua de odihnă, vom avea grijă de toate detaliile și îi vom oferi lui The Beast o revizuire decentă, pentru a putea fi siguri că vom intra în a doua jumătate. Până acum, nu avem niciun motiv să ne plângem.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss