More

  Latest Posts

  Dakar 2020: O altă zi reușită pentru Tim & Tom Coronel: „condus ușor” (Video)

  NEOM – „Călătoria dus-întors a lui Neom” a mers foarte bine pentru frații Coronel. În cea de-a treia etapă a Raliului Dakar – o etapă de peste 400 de kilometri în jurul Neomului – duo-ul a ieșit din nou bine din dificultate.

  Coronel 3

  Bine temperat, după două zile aproape impecabile, Tim și Tom Coronel au intrat în Beast 3.0 pentru un al treilea pas dur. Navigarea s-a dovedit a fi un alt blocaj pentru multe echipe, dar copilotul Tom a avut totul sub control. Și-a călăuzit fratele fără probleme majore pe poteci rapide, prin munți și peste dune. În cele din urmă, duo-ul olandez a terminat din nou în top 30, ceea ce înseamnă topul 20 din clasificarea generală vine încet, dar sigur.

  „De fapt am început foarte liniștiți”, Tom se uită înapoi. „La început am condus constant în praf, așa că nu am văzut nimic. Pur și simplu nu poți face viteză, riscul este prea mare.” Unele camioane au zburat pe stânga și pe dreapta, dar acei tipi sunt mult mai sus și, prin urmare, au o vizibilitate mai bună. Tocmai am condus cu sensibilitate: fără daune, fără lovituri, fără erori. În ultimele zece minute, Tim a intensificat puțin, dar asta a fost doar pentru a înțelege viteza. Dar ne spunem reciproc: „este doar a treia zi, mai avem nouă zile”.

  Coronel 2 1

  „Într-adevăr, mai sunt încă nouă zile. Nu suntem încă acolo”, adaugă Tim. Dar să fiu sincer: aceasta a fost o altă zi minunată. Dunele de la final erau adevărate răzuitoare, atât de moi. Beast a avut un moment greu cu asta, așa că sper că nu toate dunele sunt așa, pentru că atunci mai avem ceva de făcut. Cred că acesta este un rezultat bun din nou. Ne târâm înainte, „exact așa cum ne-am propus”.

  Mâine mergem mai departe cu Etapa 4: Neom – Al-‘Ula, la 453 de kilometri de faza specială

  O zi plină de nisip și pietriș, în general pe trasee mai străbătute. Cu toate acestea, navigarea este vicleană și cu o alegere greșită poți să te confrunți cu mari probleme. Iubitorii de imagini frumoase vor fi și astăzi în elementul lor: participanții trec prin templele din Natabea.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss