GP24 Media

LATEST POSTS

Dakar 2020: O altă zi reușită pentru Tim & Tom Coronel: “condus ușor” (Video)

Vizualizări: 30185

NEOM – „Călătoria dus-întors a lui Neom” a mers foarte bine pentru frații Coronel. În cea de-a treia etapă a Raliului Dakar – o etapă de peste 400 de kilometri în jurul Neomului – duo-ul a ieșit din nou bine din dificultate.

Dakar 2020: O altă zi reușită pentru Tim & Tom Coronel: "condus ușor" (Video)

Bine temperat, după două zile aproape impecabile, Tim și Tom Coronel au intrat în Beast 3.0 pentru un al treilea pas dur. Navigarea s-a dovedit a fi un alt blocaj pentru multe echipe, dar copilotul Tom a avut totul sub control. Și-a călăuzit fratele fără probleme majore pe poteci rapide, prin munți și peste dune. În cele din urmă, duo-ul olandez a terminat din nou în top 30, ceea ce înseamnă topul 20 din clasificarea generală vine încet, dar sigur.

„De fapt am început foarte liniștiți”, Tom se uită înapoi. “La început am condus constant în praf, așa că nu am văzut nimic. Pur și simplu nu poți face viteză, riscul este prea mare.” Unele camioane au zburat pe stânga și pe dreapta, dar acei tipi sunt mult mai sus și, prin urmare, au o vizibilitate mai bună. Tocmai am condus cu sensibilitate: fără daune, fără lovituri, fără erori. În ultimele zece minute, Tim a intensificat puțin, dar asta a fost doar pentru a înțelege viteza. Dar ne spunem reciproc: „este doar a treia zi, mai avem nouă zile”.

Dakar 2020: O altă zi reușită pentru Tim & Tom Coronel: "condus ușor" (Video)

„Într-adevăr, mai sunt încă nouă zile. Nu suntem încă acolo”, adaugă Tim. Dar să fiu sincer: aceasta a fost o altă zi minunată. Dunele de la final erau adevărate răzuitoare, atât de moi. Beast a avut un moment greu cu asta, așa că sper că nu toate dunele sunt așa, pentru că atunci mai avem ceva de făcut. Cred că acesta este un rezultat bun din nou. Ne târâm înainte, „exact așa cum ne-am propus”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

YouTube video

Mâine mergem mai departe cu Etapa 4: Neom – Al-‘Ula, la 453 de kilometri de faza specială

O zi plină de nisip și pietriș, în general pe trasee mai străbătute. Cu toate acestea, navigarea este vicleană și cu o alegere greșită poți să te confrunți cu mari probleme. Iubitorii de imagini frumoase vor fi și astăzi în elementul lor: participanții trec prin templele din Natabea.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES