More

  Latest Posts

  Dakar 2020: Cel mai bun finish în Dakar de până acum pentru frații Coronel (Video)

  Qiddiya – După o săptămână de greutăți, frații Coronel au reușit să se ducă unul pe altul în spate, în sărbătoarea de vineri: misiunea Raliului Dakar 2020 a fost finalizată. Și nu numai atât: locul 27 în clasamentul final a fost cel mai bun rezultat al duo-ului.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Pregătirile pentru Raliul Dakar 2020 au început deja la începutul primăverii anului 2019. Ca de obicei, Tom Coronel a avut o listă lungă de probleme care ar putea fi îmbunătățite. Fratele Tim a avut grijă de muncă împreună cu echipa sa de mecanici pasionați și asistenți. Rezultatul a urmat: The Beast 3.0. În orice aspect, a fost o versiune mai bună decât predecesorul său, așa cum a demonstrat realitatea. Prima săptămână a raliului nu a avut probleme, dar în a doua săptămână, rularea mașinii a dus la probleme. Acest lucru nu a afectat în niciun fel spiritul bun: echipa a ajuns din nou la final.

  “Am făcut-o din nou, fantastic”, a spus Tom cu un zâmbet imens pe față. „Scopul nostru a fost să terminăm undeva în jurul primilor 20. Acest lucru este cu siguranță posibil cu această Fiară, astfel încât aceasta ne oferă încredere. Am avut câteva probleme, dar acesta a fost cel mai bun Dakar al nostru vreodată. În ceea ce privește rezultatele, dar și cel cu cele mai puține probleme. Păcat de rostogolire, pentru că după aceea, tot felul de lucruri au început să aibă probleme din cauza ei. Asta face parte din treabă, greșeala ne-a durut puțin. Dar m-am bucurat enorm din nou și potențialul este imens. Acum pentru un rezultat și mai bun! ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Tim adaugă: „Ne-am bucurat din nou. Ajungem aici cu puțin mai puține piese pe mașină, dar The Beast este cu adevărat puternică și rezistentă. Aș spune că este adevărat rezistentă la Coronel. Din nou, a fost o aventură frumoasă, de necrezut. Sunt mândru de echipă, de ceea ce au obținut din nou anul acesta. Acum așteptăm până în 2021! ”

   

   

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss