Latest Posts

Dakar 2020: Cel mai bun finish în Dakar de până acum pentru frații Coronel (Video)

Vizualizări: 44939

Qiddiya – După o săptămână de greutăți, frații Coronel au reușit să se ducă unul pe altul în spate, în sărbătoarea de vineri: misiunea Raliului Dakar 2020 a fost finalizată. Și nu numai atât: locul 27 în clasamentul final a fost cel mai bun rezultat al duo-ului.

Dakar 2020: Cel mai bun finish în Dakar de până acum pentru frații Coronel (Video)

 

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregătirile pentru Raliul Dakar 2020 au început deja la începutul primăverii anului 2019. Ca de obicei, Tom Coronel a avut o listă lungă de probleme care ar putea fi îmbunătățite. Fratele Tim a avut grijă de muncă împreună cu echipa sa de mecanici pasionați și asistenți. Rezultatul a urmat: The Beast 3.0. În orice aspect, a fost o versiune mai bună decât predecesorul său, așa cum a demonstrat realitatea. Prima săptămână a raliului nu a avut probleme, dar în a doua săptămână, rularea mașinii a dus la probleme. Acest lucru nu a afectat în niciun fel spiritul bun: echipa a ajuns din nou la final.

“Am făcut-o din nou, fantastic”, a spus Tom cu un zâmbet imens pe față. „Scopul nostru a fost să terminăm undeva în jurul primilor 20. Acest lucru este cu siguranță posibil cu această Fiară, astfel încât aceasta ne oferă încredere. Am avut câteva probleme, dar acesta a fost cel mai bun Dakar al nostru vreodată. În ceea ce privește rezultatele, dar și cel cu cele mai puține probleme. Păcat de rostogolire, pentru că după aceea, tot felul de lucruri au început să aibă probleme din cauza ei. Asta face parte din treabă, greșeala ne-a durut puțin. Dar m-am bucurat enorm din nou și potențialul este imens. Acum pentru un rezultat și mai bun! ”

Dakar 2020: Cel mai bun finish în Dakar de până acum pentru frații Coronel (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tim adaugă: „Ne-am bucurat din nou. Ajungem aici cu puțin mai puține piese pe mașină, dar The Beast este cu adevărat puternică și rezistentă. Aș spune că este adevărat rezistentă la Coronel. Din nou, a fost o aventură frumoasă, de necrezut. Sunt mândru de echipă, de ceea ce au obținut din nou anul acesta. Acum așteptăm până în 2021! ”

 

 

YouTube video
Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss