GP24 Media

LATEST POSTS

Cursa de 10 ore de la Suzuka este anulată în 2020

Vizualizări: 23907

Cursa de Anduranță de 10 ore de la Suzuka, Japonia, parte a campionatului International GT Challenge, este anulată în acest an.

Programată inițial pentru 23 August, etapa niponă a fost anulată din cauza COVID-19.

Conducătorul campionatului, Stephane Ratel, a spus că au fost la mijloc, mulți factori ce au determinat anularea. SRO deja lucrează la înlocuirea acestei curse cu o alta, ce se va ține probabil în vară.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Kaoru Tanaka, organizator: “Noi am decis să anulăm cursa de 10 ore de la Suzuka, deoarece mulți participanți veneau din Europa, dar și din alte părți ale lumii. Dorim să ne exprimăm regretele tuturor fanilor ce doreau să vină la cursă și să ne înțeleagă de ce am ales să recurgem la această măsură luată din cauza situației actuale.”

Astfel, sezonul se va relua pe 4 Octombrie în Statele Unite ale Americii pe circuitul Indianapolis. La doar 3 săptămâni este programată clasica de 24 de ore de la Spa Francorchamps, iar sezonul se termină pe 21 Noiembrie la Kyalami în Africa de Sud.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-Autosport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES