More

  Latest Posts

  Cursa de 10 ore de la Suzuka este anulată în 2020

  Cursa de Anduranță de 10 ore de la Suzuka, Japonia, parte a campionatului International GT Challenge, este anulată în acest an.

  Programată inițial pentru 23 August, etapa niponă a fost anulată din cauza COVID-19.

  Conducătorul campionatului, Stephane Ratel, a spus că au fost la mijloc, mulți factori ce au determinat anularea. SRO deja lucrează la înlocuirea acestei curse cu o alta, ce se va ține probabil în vară.

  Kaoru Tanaka, organizator: “Noi am decis să anulăm cursa de 10 ore de la Suzuka, deoarece mulți participanți veneau din Europa, dar și din alte părți ale lumii. Dorim să ne exprimăm regretele tuturor fanilor ce doreau să vină la cursă și să ne înțeleagă de ce am ales să recurgem la această măsură luată din cauza situației actuale.”

  Astfel, sezonul se va relua pe 4 Octombrie în Statele Unite ale Americii pe circuitul Indianapolis. La doar 3 săptămâni este programată clasica de 24 de ore de la Spa Francorchamps, iar sezonul se termină pe 21 Noiembrie la Kyalami în Africa de Sud.

  Foto-Autosport.com

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss