Latest Posts

Cursa de 10 ore de la Suzuka este anulată în 2020

Vizualizări: 25085

Cursa de Anduranță de 10 ore de la Suzuka, Japonia, parte a campionatului International GT Challenge, este anulată în acest an.

Programată inițial pentru 23 August, etapa niponă a fost anulată din cauza COVID-19.

Conducătorul campionatului, Stephane Ratel, a spus că au fost la mijloc, mulți factori ce au determinat anularea. SRO deja lucrează la înlocuirea acestei curse cu o alta, ce se va ține probabil în vară.

Kaoru Tanaka, organizator: “Noi am decis să anulăm cursa de 10 ore de la Suzuka, deoarece mulți participanți veneau din Europa, dar și din alte părți ale lumii. Dorim să ne exprimăm regretele tuturor fanilor ce doreau să vină la cursă și să ne înțeleagă de ce am ales să recurgem la această măsură luată din cauza situației actuale.”

Astfel, sezonul se va relua pe 4 Octombrie în Statele Unite ale Americii pe circuitul Indianapolis. La doar 3 săptămâni este programată clasica de 24 de ore de la Spa Francorchamps, iar sezonul se termină pe 21 Noiembrie la Kyalami în Africa de Sud.

Foto-Autosport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss