Latest Posts

Crawford cel mai rapid în a doua zi a testului F3 post-sezon de la Valencia

Vizualizări: 19258

Jack Crawford de la PREMA a trecut în fruntea celei de-a doua zile a testelor post-sezon de Formula 3 la Valencia, în faţa debutantul ART Gregoire Saucy.

Padocul F3 a coborât pe circuitul Ricardo Tormo de lângă Valencia săptămâna aceasta pentru un test post-sezon de trei zile, ca parte a pregătirilor pentru campania din 2022, cu o mulțime de talente proaspete și care revin pe pistă.

Ziua a fost împărțită în două sesiuni, Crawford de la PREMA conducând timpii în faţa debutantului ART Saucy – proaspăt încoronat campion de Formula Regional. Crawford a condus dimineața cu un 1m21.268s, care nu va merge mai bine în a doua jumătate a zilei.

În sesiunea de după-amiază, Caio Collet a ocupat primul loc pentru o bună perioadă în mașina sa MP Motorsport și a fost primul care a pătruns în 1m21s în acea sesiune. Locul de vârf a schimbat mâinile de mai multe ori în etapele de închidere ale sesiunii de după-amiază, care s-a încheiat la ora locală 17.00.

Crawford

Colapinto, colegul lui Collet, pilotul MP ​​Motorsport, ar fi cel mai rapid în ziua a doua după-amiază, dar a fost al nouălea la general cu un 1m21.759s. Bucurându-se de un sezon aglomerată în 2021, luând campanii în Formula Regional, seria asiatică și europeană Le Mans – terminând pe locul al treilea în prima – cu G-Drive, precum și o ieșire la Le Mans în LMP2, Colapinto a condus cursa de marți cu un 1m21.759s.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Saucy a fost al doilea în ambele sesiuni, dar a fost mai rapid dimineața cu un 1m21.447s faţă de Roman Stanek și Collet de la Trident. Jack Doohan – fiul celui cinci ori campion mondial MotoGP Mick Doohan – a fost ultimul dintre cei 29 de alergători în noua mașină Van Amersfoort Racing după-amiază, dar a fost al cincilea la general față de Oliver Bearman cu mașina PREMA.

Veteranul olandez Van Amersfoort Racing preia locurile de pe grila HWA Racelab pentru sezonul 2022 de F3, Doohan, vice-campionul din 2021, alăturându-se echipei de la Trident alături de Ushijimi și Rafel Villagomez. Juniorul Mercedes Paul Aron a preluat locul lui Arthur Leclerc la PREMA, estonul – care a fost al treilea în campionatul italian F4 și în FREC anul acesta – și a încheiat ziua cu un 1m22.331s.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 3 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss