Latest Posts

Craig Breen: „Presiunea nu a jucat niciun rol în greșeala din Suedia”

Vizualizări: 12255

Craig Breen crede că a plătit un preț mare pentru o mică greșeală la Raliul Suediei de săptămâna trecută – și a respins sugestiile conform cărora conducerea echipei M-Sport Ford a pus presiune pe umerii săi.

Craig Breen și-a îngropat de două ori Ford Puma Rally1 în zăpadă în etapa a doua. A doua eroare l-a forțat să părăsească ziua de deschidere, dar s-a întors pentru a obține un singur punct din Wolf Power Stage de duminică.

Craig Breen

Acest rezultat a venit în contrast direct cu debutul său în echipă la Raliul Monte-Carlo, unde a terminat pe locul trei în spatele coechipierului său câștigător Sébastien Loeb și a lui Sébastien Ogier de la Toyota Gazoo Racing. „A fost un raliu dificil”, a declarat Craig Breen. „A fost destul de bine încheiat vineri în ceea ce privește un rezultat, dar am învățat multe despre mașină în restul evenimentului”.

Întrebat despre presiunea de a conduce echipa, Craig Breen a spus: „Nu m-am gândit niciodată prea mult la asta, ca să fiu sincer. Cea mai mare presiune pentru mine a fost joia dinaintea Monte. A fost atât de multă așteptare pentru acel raliu”. „Nu cred că conducerea echipei a făcut mai multă presiune în acest raliu. Așa cum am spus, a fost doar o greșeală foarte mică și în acest raliu, dacă ești primul pe drum, plătești un preț uriaș pentru asta”.

Craig Breen

Craig Breen a adăugat că acum așteaptă cu nerăbdare Raliul Croației de luna viitoare (21-24 aprilie). „Suntem destul de norocoși că am avut un Monte Carlo destul de uscat”, a spus el. „Revenind din nou la asfalt, sunt multe lucruri pe care sunt interesat să le încerc pentru acel raliu. Sunt multe lucruri pozitive pe care să le luăm privind înainte”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: FIA World Rally Championship
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FIA World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss