More

  Latest Posts

  Craig Breen: „Presiunea nu a jucat niciun rol în greșeala din Suedia”

  Craig Breen crede că a plătit un preț mare pentru o mică greșeală la Raliul Suediei de săptămâna trecută – și a respins sugestiile conform cărora conducerea echipei M-Sport Ford a pus presiune pe umerii săi.

  Craig Breen și-a îngropat de două ori Ford Puma Rally1 în zăpadă în etapa a doua. A doua eroare l-a forțat să părăsească ziua de deschidere, dar s-a întors pentru a obține un singur punct din Wolf Power Stage de duminică.

  Craig Breen

  Acest rezultat a venit în contrast direct cu debutul său în echipă la Raliul Monte-Carlo, unde a terminat pe locul trei în spatele coechipierului său câștigător Sébastien Loeb și a lui Sébastien Ogier de la Toyota Gazoo Racing. „A fost un raliu dificil”, a declarat Craig Breen. „A fost destul de bine încheiat vineri în ceea ce privește un rezultat, dar am învățat multe despre mașină în restul evenimentului”.

  Întrebat despre presiunea de a conduce echipa, Craig Breen a spus: „Nu m-am gândit niciodată prea mult la asta, ca să fiu sincer. Cea mai mare presiune pentru mine a fost joia dinaintea Monte. A fost atât de multă așteptare pentru acel raliu”. „Nu cred că conducerea echipei a făcut mai multă presiune în acest raliu. Așa cum am spus, a fost doar o greșeală foarte mică și în acest raliu, dacă ești primul pe drum, plătești un preț uriaș pentru asta”.

  Craig Breen

  Craig Breen a adăugat că acum așteaptă cu nerăbdare Raliul Croației de luna viitoare (21-24 aprilie). „Suntem destul de norocoși că am avut un Monte Carlo destul de uscat”, a spus el. „Revenind din nou la asfalt, sunt multe lucruri pe care sunt interesat să le încerc pentru acel raliu. Sunt multe lucruri pozitive pe care să le luăm privind înainte”.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: FIA World Rally Championship

  Photocredit: Rally Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss