More

  Latest Posts

  Coproprietarul echipei spune că Ferrari explorează participarea la Indy 500.

  Vicepreședintele Ferrari și proprietarul de 10% din acțiunile Ferrari, Piero Ferrari a sugerat că marca din Maranello ar putea aborda faimoasa cursă Indianapolis 500 în viitor. Șeful echipei, Mattia Binotto, a recunoscut recent că plafonul bugetar în Formula 1 în continuă scădere înseamnă că Ferrari se „uită acum la Indycar”

  „Ferrari simte multă responsabilitate socială față de angajații săi și vrem să fim siguri că pentru fiecare dintre ei va exista un spațiu de lucru în viitor”, a spus el. Acum, Piero Ferrari – singurul fiu viu al fondatorului echipei Enzo Ferrari – a declarat că tatăl său ar aproba o mașină roșie care să încarce pentru victoria la Indy 500.

  „Am iubit cei 500 de mile de Indianapolis de când am văzut prima victorie a lui Giampaolo Dallara acolo”, a declarat el pentru Gazzetta dello Sport. Ferrari a participat deja la această cursă cu Alberto Ascari în 1952. De ce nu acum?”, A spus Piero Ferrari. În anii 1980 aveam planuri similare, Dar până la urmă nu le-am îndeplinit niciodată. Cred că tatăl meu ar fi bucuros să vadă Ferrari câștigând Indianapolis 500”, a adăugat el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss