GP24 Media

LATEST POSTS

Coproprietarul echipei spune că Ferrari explorează participarea la Indy 500.

Vizualizări: 13036

Vicepreședintele Ferrari și proprietarul de 10% din acțiunile Ferrari, Piero Ferrari a sugerat că marca din Maranello ar putea aborda faimoasa cursă Indianapolis 500 în viitor. Șeful echipei, Mattia Binotto, a recunoscut recent că plafonul bugetar în Formula 1 în continuă scădere înseamnă că Ferrari se „uită acum la Indycar”

„Ferrari simte multă responsabilitate socială față de angajații săi și vrem să fim siguri că pentru fiecare dintre ei va exista un spațiu de lucru în viitor”, a spus el. Acum, Piero Ferrari – singurul fiu viu al fondatorului echipei Enzo Ferrari – a declarat că tatăl său ar aproba o mașină roșie care să încarce pentru victoria la Indy 500.

„Am iubit cei 500 de mile de Indianapolis de când am văzut prima victorie a lui Giampaolo Dallara acolo”, a declarat el pentru Gazzetta dello Sport. Ferrari a participat deja la această cursă cu Alberto Ascari în 1952. De ce nu acum?”, A spus Piero Ferrari. În anii 1980 aveam planuri similare, Dar până la urmă nu le-am îndeplinit niciodată. Cred că tatăl meu ar fi bucuros să vadă Ferrari câștigând Indianapolis 500”, a adăugat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES