Latest Posts

Comunicat de presă: PRO ACR 116, Transilvania Motor Ring

Vizualizări: 10836

Transilvania Motor Ring
2 ore · Distribuit pentru: Public
❗️? Anunț deosebit de important!

Motorsportul Românesc suferă extrem de mult, dacă până acum, nu s-au ținut etapele datorită virusului COVID-19,acum ne lovim de o altă problemă, furia naturii, care a făcut ravagii în jud Mureș, acolo unde se află Transilvania Motor Ring.  Evenimentul care trebuia să se țină în data de 27,06,2020, a fost anulat datorită pagubelor produse pistei de pe Transilvania Motor Ring. Data următoare 25-26. Reprogramat și dacă nu se repară avem rezervă pentru 08-09 august. După această dată renunțăm la TMR

Ploile intense din ultima perioadă au afectat o porțiune de teren de la marginea pistei, secțiunea de parapeți de pe segmentul respectiv devenind astfel periculoasă în cazul unei ieșiri în decor.

Comunicat de presă: PRO ACR 116, Transilvania Motor Ring
Contractantul general a fost notificat în ideea remedierii cât mai rapide a problemei, însă, pentru moment suntem nevoiți să sistăm evenimentele ce presupun activitate pe pistă.
Mulțumim pentru înțelegere, sperăm să revenim cât mai repede cu vești bune!

Comunicat de presă: PRO ACR 116, Transilvania Motor Ring

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss