GP24 Media

LATEST POSTS

Codemasters preia seria de jocuri WRC din 2023

Vizualizări: 19477

Studioul britanic de jocuri Codemasters a preluat licența WRC pentru jocuri, acordul intrând în vigoare din 2023.

Acest lucru este o veste așteptată de multă lume pasionată de gaming. Cei de la Codemasters au o experiență vastă în racing gaming. Din 2009 ei realizează jocul oficial pentru Formula 1. Totodată, aceștia sunt cunoscuți în zona jocurilor de Rally prin seria Colin Mcrae Rally și DiRT, aceasta din urmă având licența pentru Campionatul Mondial de Rallycross. Deasemenea, serii precum Toca Race Driver și Grid au fost făcute de ei.

La ora actuală, jocurile WRC sunt realizate de cei de la Kylotonn Racing și BigBen Interactive, ei preluând drepturile din 2015, jocurile făcute de ei fiind WRC 5, 6, 7 și 8. În acest an, vor scoate WRC 9 și au confirmat că până în 2022 o să mai apară WRC 10 și 11.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Primele 4 jocuri WRC pentru PC și console au fost produse de italienii de la Milestone din 2010 până în 2013. Totodată primele jocuri WRC au apărut la începutul anilor 2000 pe PlayStation 2, ele având un succes răsunător.

Revenind la Codemasters, se preconizează că primul lor joc WRC va apărea fie la finele lui 2023 sau în 2024.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES