Latest Posts

Codemasters preia seria de jocuri WRC din 2023

Vizualizări: 20254

Studioul britanic de jocuri Codemasters a preluat licența WRC pentru jocuri, acordul intrând în vigoare din 2023.

Acest lucru este o veste așteptată de multă lume pasionată de gaming. Cei de la Codemasters au o experiență vastă în racing gaming. Din 2009 ei realizează jocul oficial pentru Formula 1. Totodată, aceștia sunt cunoscuți în zona jocurilor de Rally prin seria Colin Mcrae Rally și DiRT, aceasta din urmă având licența pentru Campionatul Mondial de Rallycross. Deasemenea, serii precum Toca Race Driver și Grid au fost făcute de ei.

La ora actuală, jocurile WRC sunt realizate de cei de la Kylotonn Racing și BigBen Interactive, ei preluând drepturile din 2015, jocurile făcute de ei fiind WRC 5, 6, 7 și 8. În acest an, vor scoate WRC 9 și au confirmat că până în 2022 o să mai apară WRC 10 și 11.

Primele 4 jocuri WRC pentru PC și console au fost produse de italienii de la Milestone din 2010 până în 2013. Totodată primele jocuri WRC au apărut la începutul anilor 2000 pe PlayStation 2, ele având un succes răsunător.

Revenind la Codemasters, se preconizează că primul lor joc WRC va apărea fie la finele lui 2023 sau în 2024.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss