GP24 Media

LATEST POSTS

Club Sportiv Pro Timiș susține piloții juniori.

Timiș
Vizualizări: 27512

Debut în forță pentru Alexandru Cristea în Campionatul de Slalom Auto 2021! Tânărul pilot de la clubul Pro Timiș s-a clasat pe prima poziție la juniori în cadrul etapei inaugurale a întrecerii menționate, desfășurată pe traseul de la Bulzești, localitate situată în apropierea municipiului Craiova.

Timiș

Tot aici, Sergiu Boncalo, reprezentând clubul Krepelka Motorsport, a fost primul la clasa 1.600 cmc. A fost o urcare asemănătoare celor din Campionatul Național de Viteză în Coastă, deosebirea fiind că a avut șicane din loc în loc pentru micșorarea vitezei piloților.

Alexandru Cristea are 15 ani și se află la al doilea sezon petrecut alături de Pro Timiș. El este fiul lui Alin Cristea, care la următorul sfârșit de săptămâna va lua startul în etapa inaugurală (ceea ce a fost amânat, citiți mai multe AICI), de la Cheile Grădiștei, a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Acesta este legitimat la CS Krepelka Motorsport, club care îi va mai alinia la start în weekend pe Mihai Alexandrescu (clasa Dacia Revival), Alexandru Krepelka (clasa N1) și Dragoș Savloschi (monopost Radical).

Timiș

Opt etape va avea noul sezon din CNVC, celelalte urmând să fie programate la Râșnov (15-16 mai), Rânca (5-6 iunie), Reșița (26-27 iunie), Sinaia (24-25 iulie), Baia Mare (28-29 august), Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie). Calendarul competițional cuprinde și o etapă de rezervă, la Mediaș, în zilele de 7 și 8 august.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Pe lângă deja consacrații parteneri Rossini, Ducodan, OPR Asfalt și Constructim, în sezonul 2021 pornim încrezători cu noii parteneri Corlan Trans, Rofix, Lic 29, Girod, Unicorn, Super Ball, Ishtar Internet Group și Auto Alex. Sperăm ca în viitor să se fructifice și colaborările cu partenerii cu care suntem încă în stadiul de discuții. Dorim ca în acest an să avem o evoluție cel puțin la fel de bună ca în anul trecut și să punem accent pe promovarea tinerilor”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport și triplu campion național la viteză în coastă.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Mai multe știri despre Campionatul de Slalom Auto găsiți AICI.

Sursa: Pro Timiș
Photocredit: Pro Timiș
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES