More

  Latest Posts

  Club Sportiv Pro Timiș susține piloții juniori.

  Debut în forță pentru Alexandru Cristea în Campionatul de Slalom Auto 2021! Tânărul pilot de la clubul Pro Timiș s-a clasat pe prima poziție la juniori în cadrul etapei inaugurale a întrecerii menționate, desfășurată pe traseul de la Bulzești, localitate situată în apropierea municipiului Craiova.

  Timiș

  Tot aici, Sergiu Boncalo, reprezentând clubul Krepelka Motorsport, a fost primul la clasa 1.600 cmc. A fost o urcare asemănătoare celor din Campionatul Național de Viteză în Coastă, deosebirea fiind că a avut șicane din loc în loc pentru micșorarea vitezei piloților.

  Alexandru Cristea are 15 ani și se află la al doilea sezon petrecut alături de Pro Timiș. El este fiul lui Alin Cristea, care la următorul sfârșit de săptămâna va lua startul în etapa inaugurală (ceea ce a fost amânat, citiți mai multe AICI), de la Cheile Grădiștei, a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

  Acesta este legitimat la CS Krepelka Motorsport, club care îi va mai alinia la start în weekend pe Mihai Alexandrescu (clasa Dacia Revival), Alexandru Krepelka (clasa N1) și Dragoș Savloschi (monopost Radical).

  Timiș

  Opt etape va avea noul sezon din CNVC, celelalte urmând să fie programate la Râșnov (15-16 mai), Rânca (5-6 iunie), Reșița (26-27 iunie), Sinaia (24-25 iulie), Baia Mare (28-29 august), Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie). Calendarul competițional cuprinde și o etapă de rezervă, la Mediaș, în zilele de 7 și 8 august.

  „Pe lângă deja consacrații parteneri Rossini, Ducodan, OPR Asfalt și Constructim, în sezonul 2021 pornim încrezători cu noii parteneri Corlan Trans, Rofix, Lic 29, Girod, Unicorn, Super Ball, Ishtar Internet Group și Auto Alex. Sperăm ca în viitor să se fructifice și colaborările cu partenerii cu care suntem încă în stadiul de discuții. Dorim ca în acest an să avem o evoluție cel puțin la fel de bună ca în anul trecut și să punem accent pe promovarea tinerilor”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport și triplu campion național la viteză în coastă.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
  Mai multe știri despre Campionatul de Slalom Auto găsiți AICI.

  Sursa: Pro Timiș

  Photocredit: Pro Timiș


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss