Latest Posts

Cheile Gradistei-Gazda primei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta

Vizualizări: 13255

 

Padurea a rasunat astazi in sunetul celor 57 de masini inscrise la prima etapa a Campionatului National de Viteza in coasta, gazda fiind traseul de la Cheile Gradistei. Aflat pentru a doua oara pe lista traseelor de Viteza in Coasta din Romania, acesta impune un ritm extreme de alert dar tot odata si tehnic desfasurat pe cei 3 kilometri.Cheile Gradistei-Gazda primei etape a Campionatului National de Viteza in CoastaEtapa de Viteza in Coasta se desfasoara in doua zile, cea de sambata fiind dedicata recunoasterilor si antrenamentelor iar cea de duminica este dedicata concursului in sine.

Cheile Gradistei-Gazda primei etape a Campionatului National de Viteza in CoastaPentru ca surprizele nu intarzie sa apara, in acest sezon avem ocazia sa vedem in adevarat spectacol oferit de cele mai puternice masini. Brasoveanul Octavian Ciovica a reusit un fantastic loc doi in clasamentul general dupa prima zi de antrenamente, cu un Radical SR8. O alta noutate a sezonului vine din partea pilotului Alex Mirea care la prima etapa din acest campionat s-a prezentat la start cu un BMW M2K20.

Dupa o zi plina de adrenalina, podiumul acestei zile a fost stabilit de Emil Nestor cu Norma M20 Fc cu un timp de 1:45,332, urmat de Octavian Ciovica si Mihai Leu.

Cheile Gradistei-Gazda primei etape a Campionatului National de Viteza in CoastaCu planul bine stabilit si strategiile facute, pilotii asteapta ziua de duminica ce va decide podiumul acestei etape de debut. Maine prima mansa de recunoasteri va incepe la ora 9:30 iar prima mansa de concurs la ora 15:00.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Galerie Foto: Ionut Nechifor

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss