More

  Latest Posts

  Cheile Gradistei-Gazda primei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta

   

  Padurea a rasunat astazi in sunetul celor 57 de masini inscrise la prima etapa a Campionatului National de Viteza in coasta, gazda fiind traseul de la Cheile Gradistei. Aflat pentru a doua oara pe lista traseelor de Viteza in Coasta din Romania, acesta impune un ritm extreme de alert dar tot odata si tehnic desfasurat pe cei 3 kilometri.Etapa de Viteza in Coasta se desfasoara in doua zile, cea de sambata fiind dedicata recunoasterilor si antrenamentelor iar cea de duminica este dedicata concursului in sine.

  Pentru ca surprizele nu intarzie sa apara, in acest sezon avem ocazia sa vedem in adevarat spectacol oferit de cele mai puternice masini. Brasoveanul Octavian Ciovica a reusit un fantastic loc doi in clasamentul general dupa prima zi de antrenamente, cu un Radical SR8. O alta noutate a sezonului vine din partea pilotului Alex Mirea care la prima etapa din acest campionat s-a prezentat la start cu un BMW M2K20.

  Dupa o zi plina de adrenalina, podiumul acestei zile a fost stabilit de Emil Nestor cu Norma M20 Fc cu un timp de 1:45,332, urmat de Octavian Ciovica si Mihai Leu.

  Cu planul bine stabilit si strategiile facute, pilotii asteapta ziua de duminica ce va decide podiumul acestei etape de debut. Maine prima mansa de recunoasteri va incepe la ora 9:30 iar prima mansa de concurs la ora 15:00.

   

  Galerie Foto: Ionut Nechifor


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss