Latest Posts

Chadwick anunță revenirea surpriză în W Series cu Jenner Racing

Vizualizări: 27451

Campioana în exercițiu din W Series, Jamie Chadwick, se va întoarce pentru a-și apăra titlul în 2022, conducând pentru noua echipă a lui Caitlyn Jenner.

Dubla campioană Chadwick, care a câștigat șase curse și a terminat pe podium în toate, cu excepția a două dintre cele 14 starturi ale sale, se alătură noii ținute a campioanei olimpice Jenner de la Veloce Racing. Chadwick a învins-o pe Alice Powell în 2021 după o luptă strânsă de-a lungul sezonului, intrând în dubla dublă finală la egalitate de puncte la Circuit of the Americas. Pilotul de dezvoltare Williams Formula 1 a spus anterior că nu are planuri pentru a se întoarce în serie, spunând în noiembrie că „nu credea că ar avea sens să mă întorc în W Series”.

După anunțul de marți, Chadwick a spus: „Sunt foarte încântată să mă întorc îm W Series pentru a-mi apăra titlul. Să fiu rugată să revin de către Jenner Racing a fost o oportunitate la care nu m-am gândit de două ori. Împreună, suntem concentrați să facem tot ce ne stă în putință pentru a câștiga titlul cu numărul trei. Am vorbit cu Caitlyn Jenner și viziunea ei pentru echipă este uimitoare. Nu am nicio îndoială că ea va putea ajuta să-mi ducă cariera la următorul nivel și să îmi deschidă porți la nivel internațional.

Jenner Racing

Acesta este un an mare de dezvoltare pentru mine. Am planuri să derulez un program de curse de sprijin și nu am făcut niciun secret din dorința mea de a concura în F3 și F2. Dar timpul este totul și oportunitatea pe care mi-o oferă W Series de a obține o experiență mai competitivă pe circuite de talie mondială este un pas cheie în călătoria mea către competiția în F1. Aș dori să mulțumesc W Series pentru sprijinul lor continuu și aștept cu nerăbdare să încep sezonul trei la Miami.”

CEO-ul Catherine Bond Muir a declarat: „Jamie este un talent excepțional care a contribuit la creșterea profilului W Series și a inspirat următoarea generație de femei pilot de curse cu performanțele ei pe pistă – care au făcut-o să devină de două ori campioană W Series – și de acolo unde ea a articulat misiunea noastră cu pasiune unui public global. Suntem încântați că a decis să-și apere titlul și abia aștept să o urmăresc pe opt circuite emblematice din calendarul de Formula 1 pentru echipa Jenner Racing.”

Calendarul 2022 al W Series a fost confirmat în ianuarie, prezentând prima rundă asiatică și vizitând cinci noi locații.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre W Series găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss