More

  Latest Posts

  Cetilar Racing vrea să strălucească la Daytona cu Dallara

  Înainte de a trece la un program GTE-Am în WEC, cu un Ferrari 488 GTE, Cetilar Racing va avea o ultimă cursă cu Dallara P217 la Daytona 24h. Roberto Lacorte, șeful echipei, Giorgio Sernagiotto, Andrea Belicchi și Antonio Fuoco. 

  #47 CETILAR RACING (ITA) DALLARA P217 GIBSON ROBERTO LACORTE (ITA) ANDREA BELICCHI (ITA) GIORGIO SERNAGIOTTO (ITA)

  Dallara P217 își va face prima apariție la Daytona în versiunea sa LMP2, chiar dacă șasiul Cadillac DPi este de origine Dallara. În ciuda mai multor dificultăți întâmpinate în ultimii patru ani, din cauza unei mașini care nu ne-a permis să concurăm la egalitate cu cei mai apropiați rivali, participarea noastră la Daytona 24h arată modul meu personal de a înfrunta cursele cu entuziasm, urmărind un rezultat bun ”, a spus Roberto Lacorte. „Daytona nu este un circuit la fel de dificil pentru Dallara ca cele ale WEC. În plus, vom folosi diferite anvelope mai potrivite pentru mașina noastră. ” 

  Cetilar Racing a finalizat toate cursele din Campionatul WEC 2019/2020. Cu 72 de puncte marcate, echipa italiană a ocupat locul 7 în LMP2.

  Sursa: Cetilar Racing

  Photocredit: Cetilar Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss