More

  Latest Posts

  Cetilar Racing vrea să strălucească la Daytona cu Dallara

  Vizualizări: 15356

  Înainte de a trece la un program GTE-Am în WEC, cu un Ferrari 488 GTE, Cetilar Racing va avea o ultimă cursă cu Dallara P217 la Daytona 24h. Roberto Lacorte, șeful echipei, Giorgio Sernagiotto, Andrea Belicchi și Antonio Fuoco. 

  #47 CETILAR RACING (ITA) DALLARA P217 GIBSON ROBERTO LACORTE (ITA) ANDREA BELICCHI (ITA) GIORGIO SERNAGIOTTO (ITA)

  Dallara P217 își va face prima apariție la Daytona în versiunea sa LMP2, chiar dacă șasiul Cadillac DPi este de origine Dallara. În ciuda mai multor dificultăți întâmpinate în ultimii patru ani, din cauza unei mașini care nu ne-a permis să concurăm la egalitate cu cei mai apropiați rivali, participarea noastră la Daytona 24h arată modul meu personal de a înfrunta cursele cu entuziasm, urmărind un rezultat bun ”, a spus Roberto Lacorte. „Daytona nu este un circuit la fel de dificil pentru Dallara ca cele ale WEC. În plus, vom folosi diferite anvelope mai potrivite pentru mașina noastră. ” 

  Cetilar Racing a finalizat toate cursele din Campionatul WEC 2019/2020. Cu 72 de puncte marcate, echipa italiană a ocupat locul 7 în LMP2.

  Sursa: Cetilar Racing
  Photocredit: Cetilar Racing
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Cetilar Racing

  Latest Posts

  Don't Miss