More

  Latest Posts

  Câștigătorul ia totul în confruntarea WRC 2 de la Monza

  Etapa este pregătită pentru lupta unu la unu dintre Pontus Tidemand și Mads Østberg, având ca miză coroana din seria World Rally Championship 2 la ACI Rally Monza din această săptămână (3 – 6 decembrie).

  Tidemand, în vârstă de douăzeci și nouă de ani, conduce în prezent seria cu 18 puncte față de adversarul său, pilotul Citroën C3 R5. Cu toate acestea, pilotul Skoda Fabia are deja cinci starturi în 2020, ceea ce înseamnă că trebuie să renunțe la cel mai mic scor al său după Monza. Østberg se va ține de orice punct pe care îl va lua în acest weekend.

  O victorie pentru oricare dintre șoferi ar garanta victoria în campionat, așa că ne așteaptăm să vedem o abordare dezechilibrată și la accelerare maximă din start. În plus față de emoțiile existente, turul de sâmbătă de la poalele Alpilor italieni anunță și mai multe surprize, inclusiv posibilitatea de zăpadă și gheață.

  „La Monza nu am experiență. Există câteva etape în munți și cred că și condițiile ar putea fi la fel ca la Monte, așa că va fi o provocare pentru toată lumea „, a explicat Tidemand.

  În încercarea de a îndrepta înclinarea titlului suedezului, echipa Toksport va introduce un al doilea Fabia, condus de campionul din 2018, Jan Kopecky. Vedeta cehă nu este străină de competițiile pe asfalt și prezența sa s-ar putea dovedi esențială în menținerea lui Østberg la distanță.

  Adrien Fourmax, tânărul cu M-Sport Ford Fiesta Rally2, va fi, de asemenea, unul demn de urmărit. Francezul nu este implicat direct în lupta pentru titlu, cu toate acestea, el va lupta pentru o victorie inițială în categorie. Încrederea lui Fourmaux este ridicată în urma victoriei sale la Raliul Islas Canarias din Spania de weekendul trecut.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss