Latest Posts

Carpenter îl semnează pe Daly pentru un sezon întreag în IndyCar

Vizualizări: 36829

Ed Carpenter Racing a anunțat că l-a semnat pe Conor Daly ca pilot cu normă întreagă în Dallara-Chevrolet numărul 20 pentru sezonul IndyCar 2022.

Daly, care a condus mașina numărul 20 pe drumurile și traseele stradale în ultimele două sezoane, în timp ce proprietarul echipei Ed Carpenter a contestat ovalele, va prelua acum intrarea pentru întregul sezon 2022.

Viitorul lui Daly la echipă a fost aruncat în aer când ECR și-a pierdut sprijinul din partea Forțelor Aeriene din SUA, dar echipa a încheiat acum un acord cu compania de criptomonede BitNile Holdings pentru a-l sponsoriza pe Daly pentru întregul sezon.

Va fi primul sezon cu normă întreagă a lui Daly cu aceeași echipă de la campania sa din 2017 cu A.J. Foyt Racing, având atribuții împărțite între ECR și Carlin în 2020 și 2021.

Daly îl va avea partener pe olandezul Rinus VeeKay, care rămâne la bord pentru un al treilea sezon în mașina nr. 21, în timp ce echipa se va extinde la trei înscrieri pentru Ed Carpenter la May’s Indy 500.

Echipa a spus că detaliile despre participarea lui Carpenter la cele trei curse ovale rămase ale IndyCar „pot veni la o dată ulterioară”.

„A fi ales să reprezint BitNile este, fără îndoială, una dintre cele mai importante oportunități ale carierei mele”, a spus Daly, în vârstă de 30 de ani.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acesta este un parteneriat incredibil pe care așteptăm cu nerăbdare să îl putem întări și crește pe măsură ce mergem după victorii împreună. A putea reveni la Ed Carpenter Racing pentru întregul sezon este incredibil.

Carpenter îl semnează pe Daly pentru un sezon întreag în IndyCar

„Nu am avut șansa să fiu cu o echipă întregul an din 2017, așa că este ceva pentru care sunt foarte, foarte recunoscător. Am multă încredere în ECR și în fiecare an continuăm să fim mai buni împreună. Nu aș putea fi mai încântat să intru pe acest drum cu Chevrolet BitNile.”

Proprietarul echipei Carpenter a adăugat: „Sunt extrem de mândru să-i urez bun venit echipei BitNile în familia ECR. Este incitant să putem extinde implicarea echipei noastre în cultura Bitcoin după ce a rulat mașina Bitcoin luna trecută.

„Vom reprezenta, de asemenea, alte câteva mărci interesante în cadrul BitNile Holdings, pe măsură ce anul progresează, așa că urmează mai multe.”

Mașina nr. 20 de la ECR a fost ultima piesă importantă pusă în joc pentru sezonul IndyCar 2022, care începe pe 27 februarie pe străzile din St. Petersburg, Florida.

Mai multe ştiri despre Campionatul de IndyCar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss