Latest Posts

Campionul britanic din F4, Maloney, se alătură echipei Trident în F3

Vizualizări: 26673

Campionul britanic de Formula 4 din 2019, Zane Maloney, se va muta în campionatul FIA de Formula 3 pentru 2022, alăturându-se echipei Trident.

Maloney se alătură ținutei italiene, care a câștigat primul său argint F3 sezonul trecut, de la Formula Regional European Championship by Alpine, unde a terminat pe locul patru pentru R-ace GP. Trio-ul lui Trident, format din Jack Doohan, Clement Novalak și David Schumacher, a ajutat echipa milaneză să învingă Prema la onorurile echipelor, în timp ce Doohan s-a luptat cu Dennis Hauger pentru campionatul de anul trecut.

Odată cu Doohan și Novalak urcând la F2, Maloney vine în parteneriat cu juniorul Red Bull și nominalizat la premiul Aston Martin Autosport BRDC, Jonny Edgar, care s-a mutat la Carlin. Prin urmare, Maloney va deveni primul pilot din Barbados care va conduce în FIA F3.

„Sunt mândru să debutez în Campionatul FIA de Formula 3 cu Trident Motorsport, regina dintre echipele din serie.” spuse Maloney. „De-a lungul ultimului sezon, cred că am crescut ca pilot, atât în ​​ceea ce privește gestionarea weekendurilor de curse, cât și în acordarea atenției fiecărui detaliu.

Maloney
VALENCIA, SPAIN – NOVEMBER 01: Zane Maloney of Barbados and Trident (6) drives during day one of Formula 3 Testing at Circuit de Valencia on November 01, 2021 in Valencia, Spain. (Photo by Joe Portlock – Formula 1/Formula Motorsport Limited via Getty Images)

„Împreună cu Trident Motorsport, vreau să continui în această direcție și sunt sigur că există toate ingredientele pentru a merge bine în Campionatul FIA de Formula 3. „Abia aștept să ies pe drumul și să încep această nouă aventură într-o serie extrem de populară și competitivă.”

După ce a câștigat titlul britanic de F4 în 2019, Maloney a rămas alături de Carlin pentru campionatul Euroformula Open, terminând pe locul opt la general înainte de a trece la FRECA. Semnarea lui Maloney lasă doar un loc disponibil la Trident pentru 2022, în timp ce Prema este în prezent singura echipă cu o gamă completă – cu campionul german și italian de F4 Ollie Bearman alăturându-se piloților de anul doi Arthur Leclerc și Jak Crawford.

ART are, de asemenea, un loc de ocupat, după ce l-a semnat pe campionul FRECA Gregoire Saucy și păstrând serviciile lui Juan Manuel Correa. Alexander Smolyar a fost anunțat joi ca primul pilot anunțat de MP Motorsport pentru 2022, în timp ce juniorul Red Bull Isack Hadjar s-a alăturat Hitech pentru primul său sezon în categorie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Charouz, Campos, Jenzer, Carlin și nou-veniții Van Amersfoort Racing nu au anunțat încă vreo semnare de piloți.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 3 găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss