Latest Posts

Campionatul Național de Anduranță, ultima noutate a FRAS pentru sezonul 2020

Vizualizări: 15877

Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv a anunțat oficial, astăzi, 28 mai, înființarea Campionatului Național de Anduranță, care devine astfel al 18-lea campionat național organizat sub egida FRAS în 2020.

Prima ediție a Campionatului Național de Anduranță va avea un total de șase etape, care se vor desfășura exclusiv pe circuitul Motorpark din Adâncata. Competiția va fi organizată sub Comisia Națională de Circuit, compusă din domnii Sergiu Nicolae (președinte) și Willi Nicolae, Cătălin Cedric Ghigea, Mihail Zamfir și Eduard Anton (membri).

Etapa de debut ar urma să aibă loc pe 20 iunie, urmând ca sezonul să continue cu 12 iulie, 9 august, 13 septembrie și 18 octombrie. De asemenea, a șasea urmează să fie programată în perioada imediat următoare. Competiția este organizată în comun cu Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Istorice, ajunsă la al treilea sezon.

„Anunțul celui de-al 18-lea campionat din cadrul federației vine în acest context fericit, în care putem anunța că din luna iunie vom putea organiza din nou evenimente sportive și ne putem bucura de pasiunea noastră. Le urez succes noilor veniți în familia FRAS și mult succes pe circuit”, a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

Promotorul campionatului, Willi Nicolae, are deja o experiență bogată în competițiile de anduranță, organizând cele 4 sezoane ale Romanian Endurance Series, dar și două sezoane ale Campionatului Internațional de Turisme.

„Nu am avut nevoie de mult timp pentru a lua această decizie fiindcă e un plus pentru comunitatea noastră. Odată, vom avea mulți concurenți și din cadrul altor discipline ale federației, dar la final ne vom bucura să fim premiați într-o gală a campionilor adevărată împreună cu restul celorlalte 17 discipline pe care le mai are FRAS în acest moment”, a declarat Willi Nicolae.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acesta a mai dezvăluit că minim trei dintre etapele din acest sezon urmează să fie difuzate în reluare pe Telekom Sport și Look Sport.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss