More

  Latest Posts

  Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – final de an

  Anul 2019 a însemnat pentru A.S. Clubul Sportiv Daniela Zaharie și sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” ducerea la bun sfârșit a primului Campionat Județean de AutoSlalom, în noul format competițional sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Dacă în anii precedenți, membrii C. S. Daniela Zaharie au organizat atât cupe cât și competiții pentru atragerea unui număr cât mai mare de pasionați ai motorsportului, în acest an, a debutat noul campionat, intitulat „Campionat Județean de AutoSlalom Timiș”.

  „După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Am menținut obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Mulțumim tuturor pentru contribuția adusă și urmează să revenim cu noutăți referitoare la activitatea noastră pentru anul 2020”, a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

  2 7

  Sâmbătă, 02.11.2019 a avut loc ultima etapa a campionatului, Cupa SANMIHAIU ROMAN. S-au aliniat

  la start un număr de 46 de echipaje. Aici Ordinea de start

  La finalul competiției, în cadrul grupei Sport Masters Year 2012, clasa Street, echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela au fost declarat câștigători, urmat de către echipajul Setyar Cristian / Gavrilă Lavinia și de către echipajul Isac Florin/ Rebeleş Florin.

  În cadrul grupei Sport Masters Year 2012, Clasa Rally, o grupa foarte disputată, separați doar de o secunda, marele câștigător a fost echipajul Florin/ Rebeleş Florin, urmat de către echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela și de către echipajul Németh Peter / Grecea Alin.

  Marea bătălie s-a dat în cadrul grupei „Friends”, clasa Street, unde au fost înscriși 30 de concurenți. Câștigător a fost desemnat Săucan Victor, urmat de către Florescu Tiberiu și Tudoreanu Raul, revenit în cadrul evenimentelor sportive județene, după o pauză de câteva sezoane. Bătălia în cadrul acestei grupe a fost, de asemenea, „la secundă”, primele 3 echipaje fiind despărțite de doar 1 secundă în clasament.

  Ca o noutate, în cadrul campionatului, începând cu etapa precedenta, au fost premiate și echipaje cu pilot feminin.  In cadrul acestei etape, duelul doamnelor a fost câștigat de către Pascu Florin. Locul doi a fost adjudecat de către Setyar Cornelia iar pe locul trei s-a clasat Andrei Sidonia.

  1 16

  Au fost premiate si clasele mono marcă: BMW, Opel, VW, etc. cât și echipele înscrise. Echipa câștigătoare a fost desemnată chiar echipa din localitatea Giroc, „Giroc Rally Team”, urmată de către „Specar”, „Cartech Rally Team” și „Panda Crew Rally Team”.

  Clasamentele complete pot fi consultate aici

  Odată cu încheiere celei de a 6-a si totodată ultimă etapa a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, s-au desemnat și campionii  fiecărei grupe și clase.

  Ceea mai disputată bătălia finală a fost în cadrul grupei „Friends”, clasa „Street”, unde titlul de campion s-a decis după această ultimă etapă, deoarece echipajul Săucan Victor / Săucan Raul se aflau la egalitate de puncte cu Pascu Cătălin. Campionii grupei „Friends”, clasa „Street” au fost desemnați Săucan Victor / Săucan Raul, urmați de Pascu Cătălin și Nicula Cristian / Nicula Andreea.

  Daca în cazul grupelor „Friends”, clasa „Rally”, si a grupei Sport Masters Year 2012, clasa Street

  lucrurile erau deja clare înainte de ultima etapă, deoarece Iancu Marius conducea detașat cu 21 de puncte respectiv Isac Florin conduce cu 28 de puncte, în cazul grupei Sport Masters Year 2012, clasa Rally – bătălia finală s-a dat între Németh Peter și Isac Florin, care erau despărțiți de doar 1 punct. Campionii grupei Sport Masters Year 2012, clasa Rally au fot desemnați Isac Florin/ Rebeleş Florin, urmați de către echipajul Németh Peter / Grecea Alin și de către echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela.

  4 1

  Încă de la începutul anului competițional, organizatorii au hotărât întocmirea unui clasament și premierea celui mai bun „Navigator / Copilot”. Campion a fost desemnat Rebeleş Florin, urmat de către Nicula Andreea  și Bricioc Petre.

  Echipa organizatorica dorește să mulțumească fiecărui participant pentru efortul de a fi alături. În aceeași măsură organizatorii doresc să mulțumească arbitrilor care au făcut fată cu brio în zilele de competiție. Nu in ultimul rând organizatorii doresc să mulțumească sponsori, colaboratorilor şi tuturor celor implicați în acest frumos campionat.

  Mai multe detalii despre puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012

  Sursa: Sport Masters Year 2012

  Photocredit: Tiu Myra


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss