Latest Posts

Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – final de an

Vizualizări: 16034

Anul 2019 a însemnat pentru A.S. Clubul Sportiv Daniela Zaharie și sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” ducerea la bun sfârșit a primului Campionat Județean de AutoSlalom, în noul format competițional sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Dacă în anii precedenți, membrii C. S. Daniela Zaharie au organizat atât cupe cât și competiții pentru atragerea unui număr cât mai mare de pasionați ai motorsportului, în acest an, a debutat noul campionat, intitulat „Campionat Județean de AutoSlalom Timiș”.

„După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Am menținut obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Mulțumim tuturor pentru contribuția adusă și urmează să revenim cu noutăți referitoare la activitatea noastră pentru anul 2020”, a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – final de an

Sâmbătă, 02.11.2019 a avut loc ultima etapa a campionatului, Cupa SANMIHAIU ROMAN. S-au aliniat

la start un număr de 46 de echipaje. Aici Ordinea de start

La finalul competiției, în cadrul grupei Sport Masters Year 2012, clasa Street, echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela au fost declarat câștigători, urmat de către echipajul Setyar Cristian / Gavrilă Lavinia și de către echipajul Isac Florin/ Rebeleş Florin.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În cadrul grupei Sport Masters Year 2012, Clasa Rally, o grupa foarte disputată, separați doar de o secunda, marele câștigător a fost echipajul Florin/ Rebeleş Florin, urmat de către echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela și de către echipajul Németh Peter / Grecea Alin.

Marea bătălie s-a dat în cadrul grupei „Friends”, clasa Street, unde au fost înscriși 30 de concurenți. Câștigător a fost desemnat Săucan Victor, urmat de către Florescu Tiberiu și Tudoreanu Raul, revenit în cadrul evenimentelor sportive județene, după o pauză de câteva sezoane. Bătălia în cadrul acestei grupe a fost, de asemenea, „la secundă”, primele 3 echipaje fiind despărțite de doar 1 secundă în clasament.

Ca o noutate, în cadrul campionatului, începând cu etapa precedenta, au fost premiate și echipaje cu pilot feminin.  In cadrul acestei etape, duelul doamnelor a fost câștigat de către Pascu Florin. Locul doi a fost adjudecat de către Setyar Cornelia iar pe locul trei s-a clasat Andrei Sidonia.

Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – final de an

Au fost premiate si clasele mono marcă: BMW, Opel, VW, etc. cât și echipele înscrise. Echipa câștigătoare a fost desemnată chiar echipa din localitatea Giroc, „Giroc Rally Team”, urmată de către „Specar”, „Cartech Rally Team” și „Panda Crew Rally Team”.

Clasamentele complete pot fi consultate aici

Odată cu încheiere celei de a 6-a si totodată ultimă etapa a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, s-au desemnat și campionii  fiecărei grupe și clase.

Ceea mai disputată bătălia finală a fost în cadrul grupei „Friends”, clasa „Street”, unde titlul de campion s-a decis după această ultimă etapă, deoarece echipajul Săucan Victor / Săucan Raul se aflau la egalitate de puncte cu Pascu Cătălin. Campionii grupei „Friends”, clasa „Street” au fost desemnați Săucan Victor / Săucan Raul, urmați de Pascu Cătălin și Nicula Cristian / Nicula Andreea.

Daca în cazul grupelor „Friends”, clasa „Rally”, si a grupei Sport Masters Year 2012, clasa Street

lucrurile erau deja clare înainte de ultima etapă, deoarece Iancu Marius conducea detașat cu 21 de puncte respectiv Isac Florin conduce cu 28 de puncte, în cazul grupei Sport Masters Year 2012, clasa Rally – bătălia finală s-a dat între Németh Peter și Isac Florin, care erau despărțiți de doar 1 punct. Campionii grupei Sport Masters Year 2012, clasa Rally au fot desemnați Isac Florin/ Rebeleş Florin, urmați de către echipajul Németh Peter / Grecea Alin și de către echipajul Popa Claudiu / Apostol Daniela.

Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – final de an

Încă de la începutul anului competițional, organizatorii au hotărât întocmirea unui clasament și premierea celui mai bun „Navigator / Copilot”. Campion a fost desemnat Rebeleş Florin, urmat de către Nicula Andreea  și Bricioc Petre.

Echipa organizatorica dorește să mulțumească fiecărui participant pentru efortul de a fi alături. În aceeași măsură organizatorii doresc să mulțumească arbitrilor care au făcut fată cu brio în zilele de competiție. Nu in ultimul rând organizatorii doresc să mulțumească sponsori, colaboratorilor şi tuturor celor implicați în acest frumos campionat.

Mai multe detalii despre puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012

Sursa: Sport Masters Year 2012
Photocredit: Tiu Myra
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Sport Masters Year 2012

Latest Posts

Don't Miss