GP24 Media

LATEST POSTS

Callum Illott speră că schimbarea echipei în 2020 poate fi ceva nou în cariera sa

Vizualizări: 31062

Pilotul britanic de Formula 2, Callum Illott, consideră că înscrierea la echipa veterană Virtuosi Racing îi poate permite să facă o descoperire în Campionatul de Formula 2 în 2020. Illott, unul dintre cei cinci piloți ai Academiei Ferrari care concurează în Formula 2 în 2020, va părea să-și imite campania F2 din 2019, în care a fost cel mai bun pilot susținut de Ferrari în clasament.

“Am împlinit doar 21 de ani și sunt încă relativ tânăr, dar acum este important să mă concentrez pe 2020 și să arăt că pot face ceea ce au reușit George Russell, Alex Albon și Lando Norris.” Am fost întotdeauna rapid și am avut unele rezultate constant bune în anii precedenți, dar încă nu am avut anul „avans”.

„Am fost doar în F2 un an, dar parcursul de învățare este foarte abrupt și încărcat, deci ceea ce înveți în primii doi ani este cu mult mai mult decât ceea ce înveți în anii trei sau patru din această categorie.

„Am avut un an minunat cu echipa Sauber Junior, dar cred că Virtuosi este una dintre cele mai bune echipe din toate punctele de vedere, experiență, ritm și rezultate, așa că aștept cu nerăbdare să devin parte din asta. „Sunt destul de sigur că avem un punct bun de plecare pentru 2020.

Illott a terminat pe locul 11 ​​în clasamentul campionatului FIA Formula 2 din 2019, cu 2 podiumuri de cursă sprint la Barcelona și Sochi, fiind o poziție marcantă, precum și un pole position emoționant la Monza, la o săptămână după accidentul coechipierului Juan Manuel Correa cu Anthoine Hubert.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: FIA Formula 2 Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES