More

  Latest Posts

  Callum Illott speră că schimbarea echipei în 2020 poate fi ceva nou în cariera sa

  Pilotul britanic de Formula 2, Callum Illott, consideră că înscrierea la echipa veterană Virtuosi Racing îi poate permite să facă o descoperire în Campionatul de Formula 2 în 2020. Illott, unul dintre cei cinci piloți ai Academiei Ferrari care concurează în Formula 2 în 2020, va părea să-și imite campania F2 din 2019, în care a fost cel mai bun pilot susținut de Ferrari în clasament.

  „Am împlinit doar 21 de ani și sunt încă relativ tânăr, dar acum este important să mă concentrez pe 2020 și să arăt că pot face ceea ce au reușit George Russell, Alex Albon și Lando Norris.” Am fost întotdeauna rapid și am avut unele rezultate constant bune în anii precedenți, dar încă nu am avut anul „avans”.

  „Am fost doar în F2 un an, dar parcursul de învățare este foarte abrupt și încărcat, deci ceea ce înveți în primii doi ani este cu mult mai mult decât ceea ce înveți în anii trei sau patru din această categorie.

  „Am avut un an minunat cu echipa Sauber Junior, dar cred că Virtuosi este una dintre cele mai bune echipe din toate punctele de vedere, experiență, ritm și rezultate, așa că aștept cu nerăbdare să devin parte din asta. „Sunt destul de sigur că avem un punct bun de plecare pentru 2020.

  Illott a terminat pe locul 11 ​​în clasamentul campionatului FIA Formula 2 din 2019, cu 2 podiumuri de cursă sprint la Barcelona și Sochi, fiind o poziție marcantă, precum și un pole position emoționant la Monza, la o săptămână după accidentul coechipierului Juan Manuel Correa cu Anthoine Hubert.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: FIA Formula 2 Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss