Latest Posts

Cal Crutchlow, fractura de glezna si tibie in urma cazaturii din FP2

Vizualizări: 9642

Cal Crutchlow, pilot al echipei LCR Honda, a suferit o cazatura serioasa in timpul celui de-al doilea antrenament liber al clasei MotoGP din cadrul Marelui Premiu al Australiei de la Phillip Island.

Din pacate, diagnosticul primit de britanic la centrul medical nu a fost printre cele mai fericite. Crutchow a suferit o fractura de glezna si de tibie in zona anterioara, astfel ca va avea nevoie de interventie chirurgicala.

Prin urmare, weekend-ul britanicului se incheie prematur. Crutchlow se afla in prezent pe locul 5 in clasamentul general, cu 148 de puncte, doar 7 mai putine decat Maverick Vinales, ocupantul locului 4. Lipsa pilotului LCR din cursa de duminica ii va permite lui Vinales sa ia un avans important in batalia pentru acest loc din clasament.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss