More

  Latest Posts

  Cal Crutchlow consideră că Yamaha a regresat ca valoare în ultimii ani

  Revenit la Yamaha după o pauză de opt ani, Cal Crutchlow a fost prezent la testele din Qatar. Mai mult, britanicul a avut rezultate onorabile în primele două zile de teste de până acum, dar, cu toate acestea și-a exprimat nemulțumirea față de motocicleta grupării din Iwata.

  Britanicul s-a clasat al șaselea în ziua de vineri și pe locul al 16-lea în ziua de sâmbătă. Chiar dacă ritmul etalat de el a fost mai bun decât al multora dintre piloții titulari, Crutchlow și-a exprimat nemulțumirea față de motocicleta propusă de Yamaha pentru 2021.

  Cal Crutchlow are un istoric bogat alături de Yamaha. Alături de constructorul din Iwata, britanicul și-a adjudecat titlul mondial la clasa Supersport din WorldSBK în 2009. Tot alături de Yamaha, el a făcut pasul spre clasa Superbike și ulterior spre MotoGP, în 2011.

  Timp de trei ani, Crutchlow a fost o prezență constantă în zona punctelor. După sezonul excelent făcut în 2013 alături de Tech3, motorizată la acea vreme de Yamaha, britanicul a făcut pasul spre Ducati în 2014. După un sezon neconvingător, el a făcut pasul spre LCR Honda, echipă alături de care a concurat în 2015 și 2020.

  După încetarea colaborării dintre Crutchlow și gruparea lui Lucio Cecchinello, britanicul a revenit la Yamaha în postura de test rider. Întrebat de felul în care rulează motocicleta Yamaha, Crutchlow și-a exprimat deznădejdea, declarând, în stilul său caracteristic, faptul că gruparea din Iwata a regresat mult ca valoare față de perioada în care el concura alături de Tech3 între 2011 și 2013.

  În 2021, Cal Crutchlow va ocupa rolul de test rider. El l-a înlocuit pe Jorge Lorenzo, spaniolul fiind restrâns anul trecut de apariția subită a pandemiei cu noul Coronavirus. Momentan, nu se știe dacă Crutchlow va avea wild card-uri în 2021.

  Sursa: Road Racing World

  Photocredit: Now Moto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss