More

  Latest Posts

  Breen va participa la Raliul Sanremo ca pregătire pentru WRC Croația.

  Craig Breen va participa la celebrul Raliul Sanremo pentru a se pregăti pentru vizita Campionatului Mondial de Raliuri în Croația, luna viitoare.

  Pilotul M-Sport Ford a anunțat că intenționează să piloteze un Ford Fiesta Rally2 în raliul pe asfalt din Italia, un eveniment pe care l-a câștigat de două ori în 2019 și 2021, la volanul mașinilor Skoda și, respectiv, Hyundai R5. Raliul Sanremo va găzdui a doua etapă a Campionatului Italian de Raliuri, dar are o istorie bogată în WRC, ocupând un loc în calendar până în 2003.

  Drumurile asfaltate ale evenimentului îi vor oferi irlandezului șansa de a se pregăti pentru asfaltul din Raliul Croației, care pune capăt unei pauze de aproape două luni de la ultima rundă de WRC, desfășurată pe zăpada Suediei în februarie. Breen se va reuni cu copilotul John Rowan pentru evenimentul din 8-10 aprilie, perechea a concurat ultima dată împreună în 2020.

  Breen

  „Sunt foarte fericit să spun că ne vom întoarce la Raliul Sanremo și în acest an”, a declarat Breen într-o postare pe rețelele de socializare. „Evident, a trecut ceva timp de la Raliul Suediei, așa că, odată cu venirea Croației, Sanremo a reprezentat o bună oportunitate de a reveni din nou în competiție”.

  „Abia aștept să plec pentru prima dată cu Fiesta Rally2, cu John Rowan la note, fiind doar la al doilea raliu împreună. Așa că aștept cu nerăbdare să văd ce putem face acolo și vom face tot ce ne stă în putință pentru a reuși să trecem acolo”. Breen se află în prezent pe locul șapte în clasamentul WRC, după ce a terminat pe locul trei la Monte Carlo, înainte de a recupera un punct în Suedia, după ce s-a accidentat în prima zi.

  Cu toate acestea, pilotul de 32 de ani nu este singurul pilot M-Sport WRC care va reveni în acțiune înainte de Raliul Croației. Coechipierul său Adrien Fourmaux va participa la evenimentul Raliul Națiunilor Guanajuato din Mexic din acest weekend, în cadrul echipei Franței, alături de campionul WRC din 1994, Didier Auriol. Evenimentul din 1-3 aprilie este o idee a organizatorilor Rally Mexico. Este o încercare de a readuce raliul de nivel înalt în regiune, oferind în același timp un memento pentru WRC că Mexicul dorește să revină în calendarul campionatului în 2023.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Rally Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss