Latest Posts

Brad Binder obține a doua victorie stagionala la Moto2 pe MotorLand Aragon

Vizualizări: 9605

Sudafricanul Brad Binder a fructificat plecarea din Pole Position și s-a impus în cursa clasei intermediare, după o bătălie frumoasa cu Alex Marquez, care ulterior a terminat pe 4. Podiumul a fost completat de italienii Francesco Bagnaia și Lorenzo Baldassarri.

Încă de la început, Binder și Marquez și-au arătat forța pe circuitul spaniol și au pus stăpânire pe primele doua poziții. În spatele celor doi, Bagnaia și Baldassarri au trecut de Marcel Schrotter. Miguel Oliveira, plecat abia de pe 18, a încercat sa își facă loc prin pluton pana la pozițiile fruntașe, însă de la locul 10 în sus treaba s-a complicat teribil.

În condițiile date, Pecco Bagnaia a rulat liniștit pe locul 3, știind ca la finalul cursei diferența de puncte dintre el și portughez va creste. Alex Marquez a reușit sa îl depășească pe Brad Binder și a părut scăpat în învingător, însă uzura pneurilor pilotului Marc VDS și-a spus cuvântul, iar sudafricanul a revenit în frunte.

Mezinul familiei Marquez a încercat sa ii tina piept lui Lorenzo Baldassarri în lupta pentru locul 2, forțându-l pe italian sa facă o greșeală ce l-a costat și locul 3, în favoarea lui Bagnaia. Pana la sfârșitul cursei însă, Alex Marquez nu a putut sa mențină ritmul ridicat al italienilor și a fost aruncat pe locul 4.

Brad Binder a obținut astfel a doua victorie a sezonului și a ținut steagul sus pentru echipa lui Aki Ajo. Miguel Oliveira a venit doar al 7-lea, în spatele lui Marcel Schrotter, care a completat top 5-ul, și a lui Joan Mir, care a luat steagul în pătrățele de pe locul 6. Top 10 – ul a fost completat de Mattia Pasini, Fabio Quartararo și Jorge Navarro. La general, diferența dintre Bagnaia și Oliveira a crescut la 18 puncte.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Foto – Cycle News

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss