More

  Latest Posts

  Brad Binder obține a doua victorie stagionala la Moto2 pe MotorLand Aragon

  Sudafricanul Brad Binder a fructificat plecarea din Pole Position și s-a impus în cursa clasei intermediare, după o bătălie frumoasa cu Alex Marquez, care ulterior a terminat pe 4. Podiumul a fost completat de italienii Francesco Bagnaia și Lorenzo Baldassarri.

  Încă de la început, Binder și Marquez și-au arătat forța pe circuitul spaniol și au pus stăpânire pe primele doua poziții. În spatele celor doi, Bagnaia și Baldassarri au trecut de Marcel Schrotter. Miguel Oliveira, plecat abia de pe 18, a încercat sa își facă loc prin pluton pana la pozițiile fruntașe, însă de la locul 10 în sus treaba s-a complicat teribil.

  În condițiile date, Pecco Bagnaia a rulat liniștit pe locul 3, știind ca la finalul cursei diferența de puncte dintre el și portughez va creste. Alex Marquez a reușit sa îl depășească pe Brad Binder și a părut scăpat în învingător, însă uzura pneurilor pilotului Marc VDS și-a spus cuvântul, iar sudafricanul a revenit în frunte.

  Mezinul familiei Marquez a încercat sa ii tina piept lui Lorenzo Baldassarri în lupta pentru locul 2, forțându-l pe italian sa facă o greșeală ce l-a costat și locul 3, în favoarea lui Bagnaia. Pana la sfârșitul cursei însă, Alex Marquez nu a putut sa mențină ritmul ridicat al italienilor și a fost aruncat pe locul 4.

  Brad Binder a obținut astfel a doua victorie a sezonului și a ținut steagul sus pentru echipa lui Aki Ajo. Miguel Oliveira a venit doar al 7-lea, în spatele lui Marcel Schrotter, care a completat top 5-ul, și a lui Joan Mir, care a luat steagul în pătrățele de pe locul 6. Top 10 – ul a fost completat de Mattia Pasini, Fabio Quartararo și Jorge Navarro. La general, diferența dintre Bagnaia și Oliveira a crescut la 18 puncte.

   

   

  Foto – Cycle News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss