More

  Latest Posts

  Brabham se întoarce la echipa Andretti din Indy Lights pentru 2022

  Matthew Brabham se va întoarce pe Road To Indy în 2022, ca parte a atacului cu patru mașini al Andretti Autosport asupra campionatului Indy Lights.

  Brabham, în vârstă de 27 de ani, a terminat pe locul patru în campionatul Lights 2014 cu o victorie și mai multe clasări în top-5, dar nu a putut găsi un loc în IndyCar pentru 2015.

  A rămas în Lights timp de trei curse, dar echipa Andretti se lupta inițial cu un nou Dallara IL15 și a plecat.

  Fiul legendei IMSA Geoff Brabham și nepotul multiplului campion mondial de Formula 1 Sir Jack Brabham, și-a făcut în sfârșit debutul în IndyCar în 2016 în GP-ul din Indianapolis și Indianapolis 500, conducând o înscriere suplimentară în cursele KVSH pentru echipa Pirtek Team Murray.

  Până atunci, Brabham se bucura de succes în Robby Gordon’s Stadium SuperTrucks și a încheiat sezoanele 2016 și ’17 ca vicecampion. De atunci, el a câștigat titlurile din 2018, ’19 și ’21.

  Cu toate acestea, 2022 îl va vedea să se întoarcă la rădăcini cu o altă șansă de a ajunge în vârful curselor cu roți deschise din SUA și de a-şi îndeplini potențialul pe care l-a dezvăluit cu titlul USF2000 în 2012, conducând pentru Cape Motorsports și dominației totale în Pro Mazda – acum numit Indy Pro 2000 – conducând pentru echipa lui Michael Andretti în 2013.

  „Îi sunt extrem de recunoscător lui Michael, JF [Thormann, VP și COO] și tuturor celor care fac parte din Andretti Autosport”, a spus Brabham.

  „Mi-au oferit multe oportunități grozave de-a lungul anilor, inclusiv aceasta. Am obținut rezultate uimitoare împreună. Am câștigat un total de 14 curse și un campionat în trecut.

  „Sunt absolut încântat să revin la curse cu normă întreagă într-o mașină cu roți deschise, cu o echipă de top. Simt că este locul de unde am aparținut mereu. Sunt dispus să dau tot ce am pentru asta și mai mult, pentru a-mi urma visul de a reveni în seria IndyCar.”

  Andretti a spus: „Suntem foarte încântați să îl avem din nou pe Matty în formația noastră Indy Lights. El a arătat întotdeauna un talent natural la volan și a fost un mare candidat în drumul către Indy pentru noi în trecut. Aștept cu nerăbdare să văd ce realizează gama noastră Indy Lights în acest an, deoarece toate talentele lor continuă să crească.”

  Brabham se va alătura lui Sting Ray Robb, Hunter McElrea și Christian Rasmussen.

  Mai multe ştiri despre IndyCar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss