GP24 Media

LATEST POSTS

Bertelli se retrage din Raliul Suediei din cauza suprapunerii cu Săptămâna Modei

Bertelli
Vizualizări: 19685

Lorenzo Bertelli a fost forțat să se retragă din Raliul Suediei. M-Sport va prezenta trei Ford Puma Rally1 când Campionatul Mondial de Raliuri va continua în Suedia săptămâna viitoare.

Bertelli urma să piloteze un al patrulea Puma la raliul pe zăpadă din 24-27 februarie, pentru ceea ce ar fi fost debutul său cu noua mașină hibridă Rally1 a WRC. Totuși, angajamentele de muncă l-au forțat pe italian să renunțe la planuri la o săptămână de la eveniment. Pilotul de raliuri semi-profesional lucrează în industria modei și evenimentul se suprapune cu Săptămâna Modei de la Milano.

Bertelli a concurat în două evenimente WRC anul trecut, conducând un Ford Fiesta pregătit de M-Sport la Arctic Rally Finland și la Safari Rally din Kenya. Pilotul în vârstă de 33 de ani a făcut apariții sporadice în WRC din 2011, cel mai bun rezultat al său de până acum fiind locul opt la Raliul Mexicului din 2016. Drept urmare, M-Sport va dispune acum de trei mașini pentru piloții săi cu normă întreagă Craig Breen, Gus Greensmith și Adrien Fourmaux, toate trei fiind eligibile pentru a obține puncte producătorilor.

Craig Breen

Fourmaux va concura cu un Puma nou-nouț, pe care l-a ajutat săptămâna trecută la construire, deoarece schimbarea strânsă de la Monte Carlo la Suedia a împiedicat echipa britanică să reconstruiască mașina cu care a distrus-o la deschiderea sezonului de luna trecută. Directorul echipei M-Sport, Richard Millener, a spus că este o rușine să-l piardă pe Bertelli de pe lista de înscrieri, dar speră că va reveni la un eveniment mai târziu în acest sezon.

„S-au schimbat unele angajamente de muncă odată cu prezentarea de modă de la Milano, așa că nu va fi acolo acum”, a declarat Millener. „Vor fi trei mașini la eveniment. Sper că se va întoarce în viitor, dar depinde foarte mult de programul lui de lucru. „Nu este o diferență uriașă pentru noi [a conduce trei mașini în loc de patru], este doar o rușine pentru noi, pentru că ne-ar fi plăcut să-l vedem acolo și ar fi fost grozav să luăm un alt pilot semi-profesionist în mașină, dar uneori așa stau lucrurile.”

Echipa a început pregătirile pentru Raliul Suediei săptămâna aceasta cu un test pre-eveniment în Suedia, care a început luni.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES