More

  Latest Posts

  Bagnaia vs Quartararo în FP3 – doar 0.001s îi despart pe piloţi

  Cea mai mică marjă îl desparte pe Bagnaia de Quartararo în FP3 la GP-ul din Algarve, cu Mir la o zecime din timpul de vârf.

  Nu ar putea fi mai aproape între cel mai rapid om Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) și Campionul Mondial 2021 Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) la sfârșitul FP3 la Grande Prémio Brembo do Algarve.

  Primii doi din campionat sunt împărțiți de doar 0,001 s înainte de calificările de la Portimao, campionul mondial 2020 Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) de asemenea la o zecime de timpul lui Bagnaia.

  După cum vedem deseori, primele trei sferturi ale FP3 de sâmbătă dimineața au vizat continuarea găsirii celei mai bune configurații și ritm pentru ziua cursei.

  Bagnaia

  Condiții de vânt, dar însorite i-au întâmpinat pe piloți, mai dificil decât ceea ce a fost experimentat în ziua 1, deoarece Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing) și duoul Petronas Yamaha SRT format din Valentino Rossi și Andrea Dovizioso au fost singurii piloţi care și-au îmbunătățit eforturile de vineri.

  Mir a fost primul dintre marii lovitori care a făcut o mișcare, spaniolul pătrunzând în primii trei cu 20 de minute rămase până la final. Aceasta a dat apoi tonul pentru restul sesiunii. Takaaki Nakagami de la LCR Honda Idemitsu, Alex Marquez de la LCR Honda Castrol și Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) au fost următorii jucători în top 10.

  Bagnaia

  Cu șapte minute rămase până la final, Quartararo a stabilit cel mai bun tur al weekendului. Câteva minute mai târziu, Bagnaia a retrogradat Campionul Mondial pe locul 2 cu doar 0,004 secunde, colegul lui Pecco de la VR46 Academy, Luca Marini (SKY VR46 Avintia) urcând pe P4.

  Mir a avut apoi cel mai bun tur al weekendului, trioul de top împărțit acum cu 0,025 secunde, Jack Miller (Ducati Lenovo Team) ajungând pe locul 4. Ultimul tur al lui Quartararo din FP3 l-a văzut pe francez încurcat de rivalul Pecco, cu doar 0,001 secunde acoperind duo-ul.

  Miller s-a menținut pe locul 4 când sesiunea se apropia de sfârșit, Alex Marquez obținând un P5 foarte impresionant în fazele finale – dublul campion mondial la doar 0,173 secunde de locul 1.

  Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP) a câștigat locul 6 în FP3, italianul cu doar 0,2 secunde mai jos față de Pecco, în timp ce Rins, Pol Espargaro (Repsol Honda Team), Marini și Jorge Martin (Pramac Racing) au ocupat ultimele locuri automate în Q2.

  Top 10 combinat:
  1. Francesco Bagnaia (Ductai Lenovo Team) – 1:39.202
  2. Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.001
  3. Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) + 0.025
  4. Jack Miller (Ducati Lenovo Team) + 0.160
  5. Alex Marquez (LCR Honda Castrol) + 0.173
  6. Franco Morbidelli (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.274
  7. Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) + 0.348
  8. Pol Espargaro (Repsol Honda Team) + 0.350
  9. Luca Marini (SKY VR46 Avintia) + 0.378
  10. Jorge Martin (Pramac Racing) + 0.461

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss