More

  Latest Posts

  Arthur Leclerc rămâne cu Prema pentru FIA F3 în 2022

  Arthur Leclerc va rămâne la Prema Racing pentru al doilea sezon în Formula 3 în 2022 și, de asemenea, își va continua asocierea cu Academia Ferrari.

  Pilotul monegasc, Arthur Leclerc, a câştigat două victorii în sezonul său de începător din 2021 la Monza și Zandvoort, precum și un pole-position și locul doi la Budapesta, terminând pe locul 10 în clasament cu 79 de puncte.

  Leclerc a declarat: „Sunt extrem de fericit să continui munca pe care am început-o cu PREMA Racing în Campionatul FIA de Formula 3 din 2021. “Cred că am făcut o treabă bună anul trecut, iar 2022 va fi o oportunitate bună de a pune cap la cap tot ce am învățat până acum. Abia aștept să înceapă sezonul.”

  Coechipierul lui Leclerc, Dennis Hauger, a câștigat titlul de piloți F3 în 2021, în timp ce echipa a ratat cu puțin campionatul echipelor în fața lui Trident. Olli Caldwell, care a completat formația, a terminat pe locul opt.

  Tânărul de 21 de ani a concurat anterior în Formula Regional European pentru ținuta italiană, terminând pe locul al doilea în 2020, cu șase victorii și 15 podiumuri. Cariera sa cu un singur loc a început în F4 franceză în 2018, unde a terminat pe locul cinci, înainte de a ocupa locul al doilea în ADAC F4 în sezonul următor.

  Directorul echipei, Rene Rosin, a adăugat: „Este grozav să continuăm colaborarea cu Arthur. Sunt sigur că va continua progresul pe care l-am văzut în 2021, când a arătat că are potențialul de a fi un lider.

  „Experiența de anul trecut cu weekend-urile provocatoare de trei curse îl va ajuta cu siguranță să navigheze în evenimente cu o concentrare deosebită, ceea ce cu siguranță va aduce beneficii întregii echipe”.

  Leclerc

  Vorbind după încheierea sezonului 2021, Rosin a spus că a fost un „sezon bun”, dar a spus că „au pierdut uneori câteva puncte care au compromis titlul”.
   
  El a spus: “A fost un sezon bun. Bineînțeles, aș prefera să câștig și campionatul de Formula 3, pentru că au fost câțiva factori care… Nimic de spus, credit celor de la Trident, pentru că bineînțeles că au făcut o treabă uimitoare. Dar cred că am pierdut uneori câteva puncte care au compromis titlul.
   
  Dar din nou, este ceva foarte important că am câștigat campionatul pe echipe de două ori la rând, aș spune că în ultimele șase sezoane în GP2 și F2, am câștigat de patru ori.
   
  „Campionatul piloţilor l-am câștigat de trei ori, iar o dată am fost pe locul doi în 2017 pe care l-am pierdut în ultima cursă în fața Russian Time de la acea vreme, acum Virtuosi.
   
  „Cred că toți oamenii au un mare merit pentru toate lucrările pe care le-au făcut, de la fiecare mecanic și inginer, pentru că au făcut o treabă uimitoare.”
   
  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 3 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss