Latest Posts

Arthur Leclerc rămâne cu Prema pentru FIA F3 în 2022

Vizualizări: 20812

Arthur Leclerc va rămâne la Prema Racing pentru al doilea sezon în Formula 3 în 2022 și, de asemenea, își va continua asocierea cu Academia Ferrari.

Pilotul monegasc, Arthur Leclerc, a câştigat două victorii în sezonul său de începător din 2021 la Monza și Zandvoort, precum și un pole-position și locul doi la Budapesta, terminând pe locul 10 în clasament cu 79 de puncte.

Leclerc a declarat: „Sunt extrem de fericit să continui munca pe care am început-o cu PREMA Racing în Campionatul FIA de Formula 3 din 2021. “Cred că am făcut o treabă bună anul trecut, iar 2022 va fi o oportunitate bună de a pune cap la cap tot ce am învățat până acum. Abia aștept să înceapă sezonul.”

Coechipierul lui Leclerc, Dennis Hauger, a câștigat titlul de piloți F3 în 2021, în timp ce echipa a ratat cu puțin campionatul echipelor în fața lui Trident. Olli Caldwell, care a completat formația, a terminat pe locul opt.

Tânărul de 21 de ani a concurat anterior în Formula Regional European pentru ținuta italiană, terminând pe locul al doilea în 2020, cu șase victorii și 15 podiumuri. Cariera sa cu un singur loc a început în F4 franceză în 2018, unde a terminat pe locul cinci, înainte de a ocupa locul al doilea în ADAC F4 în sezonul următor.

Directorul echipei, Rene Rosin, a adăugat: „Este grozav să continuăm colaborarea cu Arthur. Sunt sigur că va continua progresul pe care l-am văzut în 2021, când a arătat că are potențialul de a fi un lider.

„Experiența de anul trecut cu weekend-urile provocatoare de trei curse îl va ajuta cu siguranță să navigheze în evenimente cu o concentrare deosebită, ceea ce cu siguranță va aduce beneficii întregii echipe”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Arthur Leclerc rămâne cu Prema pentru FIA F3 în 2022

Vorbind după încheierea sezonului 2021, Rosin a spus că a fost un „sezon bun”, dar a spus că „au pierdut uneori câteva puncte care au compromis titlul”.
 
El a spus: “A fost un sezon bun. Bineînțeles, aș prefera să câștig și campionatul de Formula 3, pentru că au fost câțiva factori care… Nimic de spus, credit celor de la Trident, pentru că bineînțeles că au făcut o treabă uimitoare. Dar cred că am pierdut uneori câteva puncte care au compromis titlul.
 
Dar din nou, este ceva foarte important că am câștigat campionatul pe echipe de două ori la rând, aș spune că în ultimele șase sezoane în GP2 și F2, am câștigat de patru ori.
 
„Campionatul piloţilor l-am câștigat de trei ori, iar o dată am fost pe locul doi în 2017 pe care l-am pierdut în ultima cursă în fața Russian Time de la acea vreme, acum Virtuosi.
 
„Cred că toți oamenii au un mare merit pentru toate lucrările pe care le-au făcut, de la fiecare mecanic și inginer, pentru că au făcut o treabă uimitoare.”
 
Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 3 găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss