Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Arrow McLaren SP și Mission Foods anunță parteneriatul IndyCar pe mai mulți ani, iar Hampson se alătură proiectului

  Arrow McLaren SP și Mission Foods, producătorul celor mai vândute tortilla și ambalaje din lume, au anunțat astăzi un parteneriat multianual care reunește cele două mărci în seria NTT IndyCar. MISSION® este o marcă globală de tortillas, înfășurări, pâlcuri și chipsuri cu prezență în 112 țări din întreaga lume. Mission Foods oferă un portofoliu larg de tortillas de porumb și făină, ambalaje, paine, naan, pâine chapatti și baze de pizza, plus alte produse alimentare și gustări personalizate după gusturile și preferințele locale ale consumatorilor din fiecare țară.

  Zak Brown, director executiv, McLaren Racing a declarat:
  „Suntem încântați să primim Mission Foods ca nou partener Arrow McLaren SP. Parteneriatul nostru cu Mission Foods, lider de piață în America de Nord și regiuni cheie la nivel mondial, a evoluat din sprijinul lor anterior al McLaren Racing și suntem încântați că au ales să în același parteneriat cu echipa Arrow McLaren SP. ”

  Sam Schmidt, coproprietar, Arrow McLaren SP a declarat:
  „Suntem onorați că Mission Foods a devenit parte a familiei noastre partenere în continuă creștere. Parteneriatul este o potrivire naturală pentru Arrow McLaren SP și Mission Foods ca lider de piață în America de Nord. ”

  Juan Gonzalez, președinte și director executiv al Mission Foods, a declarat:
  „Suntem foarte încântați și mândri să avem un parteneriat cu echipa Arrow McLaren SP din seria NTT IndyCar și să continuăm implicarea noastră cu McLaren Racing. Ambele mărci au un angajament extraordinar pentru calitate și parteneriatul ne oferă o oportunitate excelentă de a interacționa cu consumatorii noștri într-un mediu distractiv și interesant. Cred cu tărie că parteneriatul nostru va crea momente de neuitat pentru toți fanii cursei. ”

  Ca parte a parteneriatului, marca MISSION® va fi reprezentată pe costumul de echipă și echipajele și pe nas, partea de cabină, vederea camerei în mașină și rampa de cauciuc a mașinii. Marca MISSION® va fi, de asemenea, purtată de piloții și căștile lui Oliver Askew și Pat O´Ward.

   

  Arrow McLaren SP a anunțat, de asemenea, că inginerul veteran IndyCar, Craig Hampson, se va alătura echipei în rolul de Inginer de Curse și R&D începând cu 1 ianuarie 2020. Hampson vine la Arrow McLaren SP cu mai mult de 25 de ani de experiență de prim rang în sport cu echipe de conducere. În cursul carierei sale de inginer până în prezent, a obținut mai mult de 30 de victorii, patru titluri Champ Car și două victorii ale lui Indy 500.

  Taylor Kiel, director general, Arrow McLaren SP a comentat:
  „Recrutarea cuiva din experiența și expertiza lui Craig Hampson este un pas important pentru echipă, pe măsură ce construim spre următorul nivel de competitivitate. El nu este doar un inginer reușit și bine respectat, ci un lider tehnic puternic, care va fi un membru-cheie al echipei noastre consacrate. ”

  Craig Hampson a comentat:
  „Sunt foarte încântat să m-ă alătur grupului extrem de capabil de membri ai echipei talentate pe care Arrow McLaren SP le-a adunat deja. Există oameni cu care am lucrat în trecut, plus alții cu care am considerat anterior o competiție formidabilă. Sunt dornic să mă integrez în proiectele, pregătirea și impulsul pe care le au deja în curs pentru sezonul 2020. Acesta v-a fi un an de creștere și de învățare, dar sunt sigur că această echipă are expertiza, sprijinul comercial, accesul la tehnologie și ambiția voită care face posibilă parcurgerea unui curs în care în timp util v-om contesta în mod regulat pentru a câștiga cursă,  câștigă Indy 500 și victorii în campionat de 2020. „

  Sursa: Arrow McLaren SP / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Arrow McLaren SP  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss