GP24 Media

LATEST POSTS

Arrow McLaren SP și Mission Foods anunță parteneriatul IndyCar pe mai mulți ani, iar Hampson se alătură proiectului

Vizualizări: 35530

Arrow McLaren SP și Mission Foods, producătorul celor mai vândute tortilla și ambalaje din lume, au anunțat astăzi un parteneriat multianual care reunește cele două mărci în seria NTT IndyCar. MISSION® este o marcă globală de tortillas, înfășurări, pâlcuri și chipsuri cu prezență în 112 țări din întreaga lume. Mission Foods oferă un portofoliu larg de tortillas de porumb și făină, ambalaje, paine, naan, pâine chapatti și baze de pizza, plus alte produse alimentare și gustări personalizate după gusturile și preferințele locale ale consumatorilor din fiecare țară.

Zak Brown, director executiv, McLaren Racing a declarat:
„Suntem încântați să primim Mission Foods ca nou partener Arrow McLaren SP. Parteneriatul nostru cu Mission Foods, lider de piață în America de Nord și regiuni cheie la nivel mondial, a evoluat din sprijinul lor anterior al McLaren Racing și suntem încântați că au ales să în același parteneriat cu echipa Arrow McLaren SP. ”

Sam Schmidt, coproprietar, Arrow McLaren SP a declarat:
„Suntem onorați că Mission Foods a devenit parte a familiei noastre partenere în continuă creștere. Parteneriatul este o potrivire naturală pentru Arrow McLaren SP și Mission Foods ca lider de piață în America de Nord. ”

Juan Gonzalez, președinte și director executiv al Mission Foods, a declarat:
„Suntem foarte încântați și mândri să avem un parteneriat cu echipa Arrow McLaren SP din seria NTT IndyCar și să continuăm implicarea noastră cu McLaren Racing. Ambele mărci au un angajament extraordinar pentru calitate și parteneriatul ne oferă o oportunitate excelentă de a interacționa cu consumatorii noștri într-un mediu distractiv și interesant. Cred cu tărie că parteneriatul nostru va crea momente de neuitat pentru toți fanii cursei. ”

Ca parte a parteneriatului, marca MISSION® va fi reprezentată pe costumul de echipă și echipajele și pe nas, partea de cabină, vederea camerei în mașină și rampa de cauciuc a mașinii. Marca MISSION® va fi, de asemenea, purtată de piloții și căștile lui Oliver Askew și Pat O´Ward.

Arrow McLaren SP și Mission Foods anunță parteneriatul IndyCar pe mai mulți ani, iar Hampson se alătură proiectului

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Arrow McLaren SP a anunțat, de asemenea, că inginerul veteran IndyCar, Craig Hampson, se va alătura echipei în rolul de Inginer de Curse și R&D începând cu 1 ianuarie 2020. Hampson vine la Arrow McLaren SP cu mai mult de 25 de ani de experiență de prim rang în sport cu echipe de conducere. În cursul carierei sale de inginer până în prezent, a obținut mai mult de 30 de victorii, patru titluri Champ Car și două victorii ale lui Indy 500.

Taylor Kiel, director general, Arrow McLaren SP a comentat:
„Recrutarea cuiva din experiența și expertiza lui Craig Hampson este un pas important pentru echipă, pe măsură ce construim spre următorul nivel de competitivitate. El nu este doar un inginer reușit și bine respectat, ci un lider tehnic puternic, care va fi un membru-cheie al echipei noastre consacrate. ”

Craig Hampson a comentat:
„Sunt foarte încântat să m-ă alătur grupului extrem de capabil de membri ai echipei talentate pe care Arrow McLaren SP le-a adunat deja. Există oameni cu care am lucrat în trecut, plus alții cu care am considerat anterior o competiție formidabilă. Sunt dornic să mă integrez în proiectele, pregătirea și impulsul pe care le au deja în curs pentru sezonul 2020. Acesta v-a fi un an de creștere și de învățare, dar sunt sigur că această echipă are expertiza, sprijinul comercial, accesul la tehnologie și ambiția voită care face posibilă parcurgerea unui curs în care în timp util v-om contesta în mod regulat pentru a câștiga cursă,  câștigă Indy 500 și victorii în campionat de 2020. “

Sursa: Arrow McLaren SP / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Arrow McLaren SP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES