More

  Latest Posts

  Aprilia a dezvăluit noua motocicletă pentru 2021

  La doar câteva zile după tragicul deces al lui Fausto Gresini, Aprilia a dedicat evenimentul lansării noii motociclete fostului team manager al structurii italieni. Pentru 2021, italienii vor miza pe serviciile lui Aleix Espargaro și Lorenzo Savadori.

  Prin lansarea motocicletei, Aprilia a devenit penultima echipă care și-a dezvăluit noua motocicletă pentru 2021. Italienii nu au adus schimbări majore nici în structura piloților, dar nici în structura celor care se implică direct, Sky rămânând în continuare principalul sponsor.

  Singura necunoscută este dată de cine va prelua team managementul echipei Aprilia după tragicul deces al lui Fausto Gresini. După două luni de bătălie cu noul Coronavirus, Gresini a încetat din viață pe 23 februarie, la doar 60 de ani.

  Pentru al cincilea sezon consecutiv, Aleix Espargaro va încerca să aducă Aprilia în zona primelor zece locuri. Experimentatul pilot spaniol va încerca să-și îmbunătățească performanța din 2020, atunci când a încheiat sezonul abia pe locul al 17-lea în clasamentul general al piloților.

  Alături de Espargaro, Aprilia va miza pe Lorenzo Savadori. După toată saga privind scandalul de dopaj în care a fost implicat Andrea Iannone, echipa italiană a găsit cu multă greutate un pilot pentru 2021. Inițial, cei de la Aprilia aveau intenția de a alege între Lorenzo Savadori și Bradley Smith după testele din iarnă, însă, italienii au decis în favoarea conaționalului lor.

  2021 va fi ultimul an al colaborării dintre Gresini Racing și Aprilia. Începând cu 2022, gruparea din Noale va avea o structură independentă. Cu Aprilia și noua lor motocicletă ne vom întâlni la sfârșitul lunii martie, cu ocazia primului grand prix din 2021, în Qatar, programat să se desfășoare pe 28 martie.

  Sursa: Aprilia

  Photocredit: Aprilia


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss