More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso vizează un loc în MotoGP în 2022

  Andrea Dovizioso a încheiat astăzi cele trei zile de teste cu Aprilia. La finalul celor trei sesiuni de la Jerez, pilotul italian a reiterat intenția de a reveni în MotoGP în sezonul viitor.

  Aflat într-un an sabatic după ce a plecat de la Ducati la finalul lui 2020, Andrea Dovizioso a discutat cu presa despre situația sa. Italianul a exclus posibilitatea ca anul acesta să concureze cu wild card-uri, obiectivul său principal fiind un loc la o echipă din MotoGP pentru sezonul viitor.

  “Am ales test de la Jerez pentru că simt o pasiune pentru MotoGP. Îmi doresc foarte mult ca anul viitor să concurez. Cred că a fost soluția cea mai inteligentă, aceea a unui test. Sunt încântat și le mulțumesc celor de la Aprilia pentru oportunitatea ivită.” a declarat Andrea Dovizioso la sfârșitul celor trei zile de teste de la Jerez.

  În vârstă de 35 de ani, Andrea Dovizioso a concurat ultima oară în MotoGP în 2020 alături de Ducati. De altfel, italianul a atins potențialul său maxim alături de gruparea din Bologna, adjudecându-și în trei ocazii titlul neoficial de vicecampion mondial al clasei mari, în 2017, 2018 și 2019.

  Momentan, nu se cunosc mai multe amănunte legate de performanța lui Dovizioso alături de Aprilia, tocmai datorită faptului că testul italianului a fost unul privat. Andrea Dovizioso  ar putea să mai testeze în luna mai, pe circuitul de la Le Mans din Franța.

  “Sunt foarte fericit că totul a decurs bine. Cred că este o situație pozitivă, chiar dacă voi concura sau nu în 2022.” a concluzionat un Andrea Dovizioso vizibil bucuros de oportunitatea primită de la cei de la Aprilia.

   

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss