GP24 Media

LATEST POSTS

Andrea Dovizioso vizează un loc în MotoGP în 2022

Andrea Dovizioso
Vizualizări: 10332

Andrea Dovizioso a încheiat astăzi cele trei zile de teste cu Aprilia. La finalul celor trei sesiuni de la Jerez, pilotul italian a reiterat intenția de a reveni în MotoGP în sezonul viitor.

Aflat într-un an sabatic după ce a plecat de la Ducati la finalul lui 2020, Andrea Dovizioso a discutat cu presa despre situația sa. Italianul a exclus posibilitatea ca anul acesta să concureze cu wild card-uri, obiectivul său principal fiind un loc la o echipă din MotoGP pentru sezonul viitor.

“Am ales test de la Jerez pentru că simt o pasiune pentru MotoGP. Îmi doresc foarte mult ca anul viitor să concurez. Cred că a fost soluția cea mai inteligentă, aceea a unui test. Sunt încântat și le mulțumesc celor de la Aprilia pentru oportunitatea ivită.” a declarat Andrea Dovizioso la sfârșitul celor trei zile de teste de la Jerez.

În vârstă de 35 de ani, Andrea Dovizioso a concurat ultima oară în MotoGP în 2020 alături de Ducati. De altfel, italianul a atins potențialul său maxim alături de gruparea din Bologna, adjudecându-și în trei ocazii titlul neoficial de vicecampion mondial al clasei mari, în 2017, 2018 și 2019.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Momentan, nu se cunosc mai multe amănunte legate de performanța lui Dovizioso alături de Aprilia, tocmai datorită faptului că testul italianului a fost unul privat. Andrea Dovizioso  ar putea să mai testeze în luna mai, pe circuitul de la Le Mans din Franța.

“Sunt foarte fericit că totul a decurs bine. Cred că este o situație pozitivă, chiar dacă voi concura sau nu în 2022.” a concluzionat un Andrea Dovizioso vizibil bucuros de oportunitatea primită de la cei de la Aprilia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

Sursa: Crash.net
Photocredit: Gresini Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES