GP24 Media

LATEST POSTS

Andrea Dovizioso va testa alături de Aprilia la Jerez

Vizualizări: 9985

Recent rămas fără angajament, Andrea Dovizioso va avea parte de un test privat alături de Aprilia, în perioada 12-14 aprilie, pe circuitul Jerez, din Spania.

După opt sezoane petrecute alături de Ducati, Andrea Dovizioso a rămas fără o motocicletă disponibilă la clasa mare pentru 2021. Aflată într-un reviriment surprinzător, Aprilia a reușit să îl convingă pe experimentatul rider italian să testeze noua motocicletă a structurii din Noale.

Acest test va avea loc în perioada 12-14 aprilie, la Jerez, în Spania. Actualmente, nu se știe dacă Dovizioso va semna și o înțelegere cu gruparea italiană, dar, pentru moment, fostul pilot al celor de la Ducati se află în ceea ce el a numit un an sabatic.

“Ne bucurăm că am avut onoarea să-l invităm pe Andrea. Zilele de la Jerez vor fi o oportunitate de a ne cunoaște mai bine. Nu va fi un test oarecare. Suntem conștienți de calitățile lui Andrea și de contribuția pe care el o va aduce la acest test.” a declarat Massimo Rivola, unul dintre oficialii echipei Aprilia.

“M-a bucurat să aflu de interesul celor de la Aprilia. Atunci când am discutat despre posibilitatea de a face acest test, am acceptat imediat invitația de a pilota o motocicletă de MotoGP din nou pentru a rămâne în formă. Țin să le mulțumesc celor de la Aprilia pentru această oportunitate.” a declarat Andrea Dovizioso.

Pilotul italian a încheiat în 2020 pe locul al patrulea în clasamentul general, grație celor 136 de puncte acumulate. De-a lungul carierei, Dovizioso a încheiat în trei rânduri pe locul secund în clasamentul general al piloților, fiind învins de fiecare dată de Marc Marquez, în 2017, 2018 și 2019.

Sursa: Aprilia Racing
Photocredit: Cycle World
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES