More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso va testa alături de Aprilia la Jerez

  Recent rămas fără angajament, Andrea Dovizioso va avea parte de un test privat alături de Aprilia, în perioada 12-14 aprilie, pe circuitul Jerez, din Spania.

  După opt sezoane petrecute alături de Ducati, Andrea Dovizioso a rămas fără o motocicletă disponibilă la clasa mare pentru 2021. Aflată într-un reviriment surprinzător, Aprilia a reușit să îl convingă pe experimentatul rider italian să testeze noua motocicletă a structurii din Noale.

  Acest test va avea loc în perioada 12-14 aprilie, la Jerez, în Spania. Actualmente, nu se știe dacă Dovizioso va semna și o înțelegere cu gruparea italiană, dar, pentru moment, fostul pilot al celor de la Ducati se află în ceea ce el a numit un an sabatic.

  “Ne bucurăm că am avut onoarea să-l invităm pe Andrea. Zilele de la Jerez vor fi o oportunitate de a ne cunoaște mai bine. Nu va fi un test oarecare. Suntem conștienți de calitățile lui Andrea și de contribuția pe care el o va aduce la acest test.” a declarat Massimo Rivola, unul dintre oficialii echipei Aprilia.

  “M-a bucurat să aflu de interesul celor de la Aprilia. Atunci când am discutat despre posibilitatea de a face acest test, am acceptat imediat invitația de a pilota o motocicletă de MotoGP din nou pentru a rămâne în formă. Țin să le mulțumesc celor de la Aprilia pentru această oportunitate.” a declarat Andrea Dovizioso.

  Pilotul italian a încheiat în 2020 pe locul al patrulea în clasamentul general, grație celor 136 de puncte acumulate. De-a lungul carierei, Dovizioso a încheiat în trei rânduri pe locul secund în clasamentul general al piloților, fiind învins de fiecare dată de Marc Marquez, în 2017, 2018 și 2019.

  Sursa: Aprilia Racing

  Photocredit: Cycle World


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss