More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso va testa alături de Aprilia la Jerez

  Recent rămas fără angajament, Andrea Dovizioso va avea parte de un test privat alături de Aprilia, în perioada 12-14 aprilie, pe circuitul Jerez, din Spania.

  După opt sezoane petrecute alături de Ducati, Andrea Dovizioso a rămas fără o motocicletă disponibilă la clasa mare pentru 2021. Aflată într-un reviriment surprinzător, Aprilia a reușit să îl convingă pe experimentatul rider italian să testeze noua motocicletă a structurii din Noale.

  Acest test va avea loc în perioada 12-14 aprilie, la Jerez, în Spania. Actualmente, nu se știe dacă Dovizioso va semna și o înțelegere cu gruparea italiană, dar, pentru moment, fostul pilot al celor de la Ducati se află în ceea ce el a numit un an sabatic.

  “Ne bucurăm că am avut onoarea să-l invităm pe Andrea. Zilele de la Jerez vor fi o oportunitate de a ne cunoaște mai bine. Nu va fi un test oarecare. Suntem conștienți de calitățile lui Andrea și de contribuția pe care el o va aduce la acest test.” a declarat Massimo Rivola, unul dintre oficialii echipei Aprilia.

  “M-a bucurat să aflu de interesul celor de la Aprilia. Atunci când am discutat despre posibilitatea de a face acest test, am acceptat imediat invitația de a pilota o motocicletă de MotoGP din nou pentru a rămâne în formă. Țin să le mulțumesc celor de la Aprilia pentru această oportunitate.” a declarat Andrea Dovizioso.

  Pilotul italian a încheiat în 2020 pe locul al patrulea în clasamentul general, grație celor 136 de puncte acumulate. De-a lungul carierei, Dovizioso a încheiat în trei rânduri pe locul secund în clasamentul general al piloților, fiind învins de fiecare dată de Marc Marquez, în 2017, 2018 și 2019.

  Sursa: Aprilia Racing
  Photocredit: Cycle World

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Aprilia Racing

  Latest Posts

  Don't Miss