More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso, mulțumit de comportamentul motocicletei Aprilia

  Andrea Dovizioso se află în mijlocul primelor teste alături de cei de la Aprilia. Pilotul italian a lăudat comportamentul motocicletei propuse pentru sezonul 2021 de către constructorul din Noale.

  Aflat la Jerez pentru primul test alături de Aprilia, Andrea Dovizioso și-a exprimat satisfacția asupra materialului propus de către constructorul din Noale. Italianul a efectuat ieri o serie de tururi pe circuitul spaniol. Conform surselor, Dovizioso a rulat în mod constant în 1:40 pe tur.

  “Sunt foarte mulțumit de experiența de azi. Cei de la Aprilia au făcut o treabă extraordinară. Motocicleta e foarte ușor de pilotat. Le mulțumesc celor de la Gresini Racing pentru oportunită ivită prin acest test.” a declarat Andrea Dovizioso după finalul primei zile de teste din Spania.

  Testul lui Andrea Dovizioso va continua astăzi și mâine. Italianul va mai testa astăzi și mâine, iar dacă feelingul motocicletei va fi pe placul său, el va mai testa în luna mai, pe circuitul de la Le Mans din Franța.

  Zvonuri tot mai puternice susțin că Andrea Dovizioso ar putea semna un contract cu Aprilia pentru 2022 dacă testul va decurge conform așteptărilor sale. De altfel, italianul a negat vehement orice știre legată de eventuale wild card-uri pentru 2021.

  Mai multe despre MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Gresini Racing

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss