More

  Latest Posts

  Andrea Dovizioso consideră că Aprilia poate obține podiumuri în 2021

  Andrea Dovizioso a testat în această săptămână pentru Aprilia. Italianul și-a exprimat atât gratitudinea pentru oportunitatea oferită, dar și aprecierea față de motocicleta construită de gruparea din Noale pentru 2021.

  La doar o zi după ce a finalizat testul de trei zile de la Jerez, Andrea Dovizioso a continuat să adreseze cuvinte de laudă pentru Aprilia. Italianul consideră că echipa din Noale se poate bate de la egal la egal cu celelalte echipe pentru podiumuri.

  „Sunt foarte mulțumit de experiența de azi. Cei de la Aprilia au făcut o treabă extraordinară. Motocicleta e foarte ușor de pilotat. Le mulțumesc celor de la Gresini Racing pentru oportunită ivită prin acest test.” a declarat Andrea Dovizioso după finalul primei zile de teste din Spania.

  “Consider că se pot bate de la egal la egal cu celelalte echipe pentru podiumuri. Nu va fi ușor, dar nici imposibil.” a concluzionat Dovizioso după sfârșitul celei de-a treia zile de teste de la Jerez. De altfel, cu prilejul aceluiași test, italianul a afirmat că nu va concura în 2021 cu vreun wild card, dar că își dorește să revină în MotoGP în sezonul viitor.

  Pentru moment nu se cunosc detalii despre timpii scoși de Dovizioso pe turul de circuit de la Jerez. Conform surselor, Dovizioso a rulat în mod constant în 1:40 pe tur. Andrea Dovizioso ar putea efectua un alt test alături de Aprilia, în luna mai, la Le Mans.

  Etapele de MotoGP pot fi vizionate de către fanii din România pe Digi Sport și Look Sport 3.

   

  Mai multe despre MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss