Latest Posts

Andrea Dovizioso consideră că Aprilia poate obține podiumuri în 2021

Vizualizări: 10847

Andrea Dovizioso a testat în această săptămână pentru Aprilia. Italianul și-a exprimat atât gratitudinea pentru oportunitatea oferită, dar și aprecierea față de motocicleta construită de gruparea din Noale pentru 2021.

La doar o zi după ce a finalizat testul de trei zile de la Jerez, Andrea Dovizioso a continuat să adreseze cuvinte de laudă pentru Aprilia. Italianul consideră că echipa din Noale se poate bate de la egal la egal cu celelalte echipe pentru podiumuri.

„Sunt foarte mulțumit de experiența de azi. Cei de la Aprilia au făcut o treabă extraordinară. Motocicleta e foarte ușor de pilotat. Le mulțumesc celor de la Gresini Racing pentru oportunită ivită prin acest test.” a declarat Andrea Dovizioso după finalul primei zile de teste din Spania.

“Consider că se pot bate de la egal la egal cu celelalte echipe pentru podiumuri. Nu va fi ușor, dar nici imposibil.” a concluzionat Dovizioso după sfârșitul celei de-a treia zile de teste de la Jerez. De altfel, cu prilejul aceluiași test, italianul a afirmat că nu va concura în 2021 cu vreun wild card, dar că își dorește să revină în MotoGP în sezonul viitor.

Pentru moment nu se cunosc detalii despre timpii scoși de Dovizioso pe turul de circuit de la Jerez. Conform surselor, Dovizioso a rulat în mod constant în 1:40 pe tur. Andrea Dovizioso ar putea efectua un alt test alături de Aprilia, în luna mai, la Le Mans.

Etapele de MotoGP pot fi vizionate de către fanii din România pe Digi Sport și Look Sport 3.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe despre MotoGP găsiți AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: Gresini Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss