More

  Latest Posts

  Alvaro Bautista il va inlocui pe Lorenzo in GP-ul Australiei in echipa de uzina Ducati

  Dupa o retragere prematura din Marele Premiu al Japoniei de saptamana trecuta, Jorge Lorenzo nu va putea evolua nici in Marele Premiu al Australiei, care se va desfasura in acest weekend. Locul sau in echipa de uzina Ducati pentru acest GP ii va fi oferit lui Alvaro Bautista, pilot care in mod normal evolueaza pentru echipa Angel Nieto (care de asemenea utilizeaza motocicletele “Glontului din Bologna”, dar modele mai vechi).

  Aceasta decizie vine probabil ca o rasplata pentru rezultatele foarte bune obtinute de Bautista in ultima perioada, inclusiv locul 5 din etapa trecuta. Cu modelul GP17 oferit de echipa patronata de Jorge Martinez Aspar, “SuperAlvaro” a reusit sa termine constant in top 10 de-a lungul acestui sezon. Va reusi oare sa atace pozitiile de podium cu modelul GP18?

  De aceasta mutare profita indirect si cehul Karel Abraham, coechipierul lui Bautista de la Angel Nieto Team. Pana acum, Abraham avea la dispozitie modelul GP16, insa, odata cu promovarea lui Bautista in echipa de uzina, cehul va beneficia in acest weekend de modelul GP17 lasat liber de spaniol.

  In completarea duo-ului din echipa Angel Nieto vine localnicul Mike Jones, o mai veche cunostinta a motomondialului. Australianul, campion national la clasa regina in 2015, are la activ 2 curse in MotoGP, ambele in 2016. Una din ele a fost chiar la Phillip Island, unde a obtinut si un punct prin clasarea pe locul 15. Jones va pilota modelul GP16.

  credit foto – WorldSBK


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss